Svědkyně uvedla, že se členkou sboru stala v 11 letech a od 14,5 roku měla s Kulínským vážnou známost. Po jedenácti letech se vzali. Zlom ve vztahu ke Kulínskému u ní nastal po dvouletém manželství.

„Dověděla jsem se od matky a o deset let mladší sestry, že Bohumil sestru pohlavně zneužil ve dvanácti letech. Strkal jí prsty mezi nohy a sahal na přirození,“ vypověděla. Dodala, že sestra jí také sdělila, že s ní měl Kulínský proti její vůli v necelých patnácti letech pohlavní styk. Margita poté od manžela odešla.

U soudu také vypověděla, že se o zneužívání nezletilých sboristek jejím manželem dozvěděla i od kamarádek. Zpočátku nechtěla celý případ řešit na policii. Iniciativy se však ujal současný manžel Margity, který je klinickým psychologem zaměřeným na dětskou klientelu, a podal na Kulínského trestní oznámení.

„Do té doby se o tom u nás nemluvilo. Až na společné dovolené mi manželka řekla, že pokud se mnou má žít, musím o ní všechno podstatné vědět, a změnila názor,“ uvedl u soudu Jiří Los.