Prodavačce platil pětitisícovou bankovkou, na kterou mu žena řádně vrátila. Poté muž požádal prodavačku o směnu bankovek za bankovky jiné nominální hodnoty, což několikrát s takto získaným obnosem zopakoval. Obsluhující žena mu vyhověla, ale po jeho odchodu zjistila, že muži zřejmě omylem vydala o 6.000 korun více. Po celou dobu se vprodejně nacházel ještě jeden muž, který se směňujícím několikrát komunikoval, což vzbudilo vprodavačce dojem, že patří ksobě. Policisté případ šetří pro trestný čin podvodu.
První muž byl ve věku kolem 30 let, štíhlé postavy, měl krátké, kudrnaté, černé vlasy, vysoký byl kolem 180 cm. Na sobě měl oblečeno tričko skrátkým rukávem zřejmě béžové barvy a pravděpodobně modré rifle. Hovořil česky bez přízvuku. Druhý muž byl vysoký 185-190 cm, silnější postavy, rovněž ve věku kolem 30 let, mělpleš a na sobě měl bílé tričko skrátkým rukávem.
Policisté žádají osoby, které by mohly přispět kobjasnění totožnosti obou mužů, případně je viděly do prodejny vcházet nebo zní odcházet, aby se přihlásily na linku 158.