Semanín – FC Titanic Srch (so 16). Hosté se na hřiště malých rozměrů netěší, domácí budou usilovat o skalp vedoucího celku tabulky: „Máme marodku, mimo hru jsou Kusý, Mareš, Popelka, Těšitel a Novotný, nejistý je start Trynera. Chceme si udržet náskok a potvrdit roli lídra soutěže,“ uvedl trenér Jaroslav Míchal.

Staré Hradiště – FK Choceň B (so 16). „Soupeř si nepřipouští zápasy z těžkými soupeři, je to klasický B tým, jehož výkonnost je odvislá od posílení hráči A týmu. My jsme dvakrát za sebou doma neuspěli, proto od začátku musíme pracovat s plným nasazením a maximální koncentrací. Včera již zkoušel první tréninkovou zátěž Pecháček. hry. Tento zápas musíme vyhrát a udržet si kontakt se špicí tabulky,“ sdělil trenér domácích Jaroslav Mudroch.
1. FC Žamberk – TJ Sokol Rosice nad Labem (so 16). „Jedeme překvapit, ale sestava se opět bude měnit. Vrací se Rousek s Blažejem, což by mělo posílit naší ofenzívu,“ řekl trenér Milan Ujec.

Valy – Sokol Moravany (so 16). Domácí potřebují výhru jako sůl: „Základem je hrát aktivně a proměňovat vyložené šance. Někteří hráči jsou limitování zdravotními potížemi, ale doufám, že se dokáží na zápas připravit,“ sdělil trenér Valů Tomáš Bolek. Moravany se po rozpačitém začátku již srovnaly: „Zdravotní problémy v týdnu měli oba Krpatové a Pitra, dnes by však měli být do utkání připraveni. Na Valy dopadla krize, ale je to jen otázka se z ní dostat. Stejní hráči v minulých sezonách excelovali a byli postrachem. Očekávám, že pro výhru udělají vše,“ sdělil trenér Roman Hendrych.