Jak los rozhodl, naši zástupci si vždy prohazují soupeře. Jenom Moravany, které vždy rozjíždí „pardubické" série, se představí na půdě doma stoprocentního Lanškrouna. Naopak poslední stanicí Moravské Třebové jsou Živanice. Nejtěžší úlohu bude mít Přelouč. U lídra.

Sobota 15.30: Sokol Dobříkov (11., 9 b., 14:17) – FK Pardubice C (6., 17 b., 17:9).
František Kovárník, trenér Pardubic C: „Čeká nás velmi těžké utkání se soupeřem z dolní poloviny tabulky. Náš dnešní soupeř využívá malé nerovné hřiště ve svůj prospěch a ani jeho hra nám dlouhodobě není vlastní. Předpokládám více boj než fotbalovost. Ani tyto věci nás nesmí rozhodit. Pokusíme si nějaký bodík odvézt a potvrdit dobrou výkonnost mužstva v posledním období. Sestava dozná výrazných změn, nejen v rozestavení hráčů. Příležitost dostanou méně vytížení hráči."                           
Tip Deníku: 0

Sobota 15.30: SK Vysoké Mýto (1., 24 b., 17:8) – FK Přelouč (15., 8 b., 8:18).
Václav Slavík, trenér Přelouče: „V tomto zápase je favorit jasný, ale určitě nejedeme prodat kůži lacino. Z důvodu velké marodky budeme muset hodně improvizovat v sestavě. I tak se chceme pokusit hrát otevřený fotbal, za který bychom se nemuseli stydět."
Tip Deníku: 1

Sobota 15.30: TJ Lanškroun (8., 13 b., 11:15) – Sokol Moravany (14., 8 b., 8:18).
Milan Bakeš, trenér Moravan: „Jedeme na horkou půdu k soupeři, který je zatím doma na podzim stoprocentní. Minulý týden jsem měl možnost Lanškroun sledovat v Litomyšli. Musím říct, že jsem překvapen, kolik už dokázal získat bodů. Nicméně my jsme se dostali do situace, že už si nemůžeme dovolit ztrácet body. Až už hrajeme doma či venku. Máme před sebou zápasový trojboj, který hodně napoví směrem k jarním odvetám. Rádi bychom z těchto duelů vytěžili co nejvíce bodů. Kádr je až na dlouhodobé marody v pořádku."
Tip Deníku: 1

Neděle: 15.30: SKP Slovan Moravská Třebová (10., 10 b., 12:17) – Sokol Živanice (5., 18 b., 21:13).
Petr Rejman, trenér Živanic: „Moravská Třebová byla v loňské sezoně doma téměř stoprocentní. V té letošní mají jen dvě výhry. Proto si myslím, že je velká šance  uspět a udržet se v kontaktu se špičkou. Měli bychom být opět silnější. Po zranění se vrací Ferčák a možná také Kaufman."
Tip Deníku: 0