Brzy jste prohrávali. Zaskočil vás Sokolov? 
Byl to první soupeř, který nás opravdu vysoko napadal. Další týmy tady hrály ze zataženého bloku. Sokolov to má natrénované, chvíli nám dělal problémy, ale pak jsme se s tím vypořádali. 

Jak složitá cesta nakonec vedla ke třetímu vítězství Pardubic v řadě? 
Zkomplikovali jsme si to sami inkasovaným gólem na začátku, kdy to hráč Sokolova opravdu dobře trefil. V tu dobu jsme byli v nové situaci, protože jsme zatím prohrávali jen na Olympii, ale to bylo až na konci zápasu. Pomohlo nám, že jsme ještě do přestávky srovnali. O přestávce jsme si řekli, že na ně vlítneme a pokusíme se vítězství strhnout na naši stranu. 

Co bylo klíčové při vaší první trefě? 
Honza Prosek vystřelil z voleje, před gólmanem to skočilo, on to vyrazil před sebe. V hloučku hráčů jsem se nejlépe zorientoval a ve skluzu doklepl míč za brankářova záda. 

Druhý a vítězný gól jste vstřelil po vydařené akci. Bylo to v této situaci ještě jednodušší? 
Vypadá to jednoduše, ale žádná sranda to není (usměje se). Člověk se musí soustředit, aby netrefil někoho na brankové čáře, protože se to již kolikrát stalo. Dostal jsem krásnou přihrávku od Ády Fouska. Jsem rád, že jsem to trefil. Všichni už vidí míč v brance, v tu chvíli může útočník jen ztratit.