I. B třída

Libišany – Sruby 5:2
Richard Polák, trenér Libišan: „Tentokrát jsme nezahájili dobře. Soupeři jsme dovolili spoustu standardních situací, když po jedné z nich nás potrestal brankou. Od dvacáté minuty jsme ale převzali taktovku hry my. Bohužel v prvním poločase nám vůbec nevycházela finální přihrávka. To se změnilo po změně stran. Zlepšila se koncovka a Srubům jsme nasázeli pět branek. Důležité bylo, že jsme rychle vyrovnali a pak hned přidali druhý gól. Naše vítězství je zcela zasloužené, protivníka jsme sedmdesát minut přehrávali. Na druhou stranu musím konstatovat, že jsme se střetli zatím s nejlepším týmem. Sruby trochu překvapivě chtěly hrát fotbal a neomezily se jen na nakopávání míčů. Oceňuji také naše branky, když Brož to trefil dvakrát opravdu fantasticky."

Mnětice – Nasavrky 2:4
Martin Turek, hrající sekretář Mnětic: „Jednalo se o první utkání, respektive jeho první poločas, kde jsme zahráli takovým způsobem, jakým si představujeme, že chceme hrát. Sice jsme rychle prohrávali 0:2, ovšem pak jsme dokázali vyrovnat. Bohužel nás v rozletu zabrzdilo vyloučení zkraje druhé půle. Do té doby to byla naprosto vyrovnaná partie. Jenže v deseti už jsme nemohli silnému soupeři konkurovat. Když nám vypadne jakýkoliv hráč, na naší hře se to projeví. Oslabení se pro nás stalo smrtelným. Za nepříznivého stavu 2:3, jsme se ještě snažili výsledek obrátit, ovšem po vlastním rohu jsme neuhlídali brejkovou situaci. V závěru nás opustilo štěstí při vyložené šanci, jenže to by na naší prohře nic nezměnilo."

Řečany n. L. – Rosice n. L.  2:0
Jiří Kočí, trenér Řečan: „Sehráli jsme zatím nejslabší utkání. Do zápasu jsme vstoupili asi s tím, že se Rosice porazí sami. Hráli jsme profesorský fotbal bez pohybu, kazili jsme přihrávky. Hráči čekali, co udělá ten druhý, nakopávali jsme míče jen dopředu. Prostě hrůza. Po trošku důrazné domluvě jsme začali více běhat a hlavně bojovat. Přibylo kombinací a s tím přišly i šance. Zaslouženě jsme se ujali vedení a krátce na to hosté přišli o vyloučeného hráče. Vše hrálo pro nás, ale my jsme se přizpůsobili soupeři, který jednoduše nakopával míče dopředu na rychlé útočníky. A měl i několik dobrých příležitostí. V této fázi nás podržel výbornými zákroky brankář Pavel Moravec. Místo, abychom drželi míč a v klidu utkání dohráli, tak jsme se strachovali o výsledek až do konce. Ale to je jen důsledek, toho, že v koncovce jsme opravdu tragédi. Spokojenost pouze se třemi body a prvním čistým kontem."
Petr Čihák, trenér Rosic: „V úvodní části zápasu jsme mohli dát tři branky, ale šance jsme neproměnili. A bez vstřelených gólů rozhodně vyhrávat nebudeme. Na začátku druhého poločasu jsme obdrželi branku, pak byl navíc vyloučen Růžička. I v deseti jsme ještě měli možnosti na vyrovnání, ale v zakončení jsme opět nebyli úspěšní. Řečany definitivně rozhodly druhým gólem šest minut před koncem. Minimálně bod jsme si měli domů odvézt."

Rohovl. Bělá – Proseč 4:1
Jaroslav Novák, trenér Rohovládovy Bělé: „Utkání jsme začali výborně, když jsme rychle vstřelili vedoucí branku po standardce. Bohužel v tomto duchu jsme pokračovali jen patnáct minut. Zbytek poločasu jsme trestuhodně přenechali hostům, kteří nás zaslouženě ztrestali vyrovnáním. O přestávce jsme si mnohé vyříkali a bylo to na herním projevu znát. Soupeře jsme ve druhém poločase, přehráli i přestříleli. Kluci hráli disciplinovaně, dali do hry více odvahy a srdíčka. Vítězství jsme si, minimálně za druhý poločas, zasloužili. Navíc jsme neproměnili pokutový kop a nastřelili dvakrát tyč hostující brány."

Zámrsk – Sezemice 2:0
Ondřej Kumpan, trenér Sezemic: „Na to, v jakém počtu a zdravotním stavu jsme do Zámrsku jeli, jsme s kvalitním soupeřem neodehráli až tak špatný zápas. Počáteční tlak jsme přestáli bez inkasované branky. Potom jsme hru vcelku vyrovnali, ale po zbytečném faulu jsme inkasovali těsně před odchodem do kabin. Na začátku druhé půle jsme dostali druhý hřebíček do rakve. I přes ofenzivní snahu a několik vypracovaných šancí se nám gól vstřelit nepodařilo. Domácí měli do naší již otevřené obrany také několik příležitostí, ale další branku také nepřidali. Zápasu moc neprospěla nerozhodnost mladého hlavního sudího. Nepochopitelné pouštění ostrých zákroků vyvolalo zbytečné emoce. Hrála se pak více kopaná než fotbal."

Prosetín – St. Mateřov 3:5
Jiří Hruška, trenér Starého Mateřova: „Na malém hřišti a špatném terénu jsme narazili na dobrého soupeře, který nás prověřil. Během první půlhodiny hry, kdy si hráči zvykali na terén, viděli diváci gólovou přestřelku. Domácí byli nebezpeční z rohových kopů a standardních situací, když tak vstřelili dvě branky. My jsme vedli 1:0 i 2:1, ovšem pak Prosetín otočil vývoj zápasu. Naštěstí jsme okamžitě vyrovnali a gólem do šatny se znovu dostali do plusu. Ve druhém poločase se hra přelévala nahoru dolu, zejména dlouhými nákopy. Musím přiznat, že jsme měli štěstí, když domácí nevyužili několika závarů ve vápně. Na druhé straně vykopli z brány náš gólový pokus. Druhou venkovní výhru jsme pojistili čtyři minuty před koncem."

I. A třída

St. Hradiště – Přelouč 1:1, p. 1:3
Jaroslav Mudroch, trenér Hradiště: „První půli byla Přelouč častěji na míči. Zahrávala více nebezpečných standardek. V útočné fázi jsme toho moc neměli, chyběl nám pohyb. Po přestávce jsme soupeře zatlačili, a přišlo vyrovnání. Nedisciplinovaní hosté nám poskytli přesilovku, kterou jsme bohužel nedokázali více zhodnotit. Hra neměla spád, protože docházelo k častému ošetřování. Pozitivní je, že už odjeli…"
Václav Slavík, trenér Přelouče: „Typické utkání pro Staré Hradiště, řízené nejmenovaným hlavním pořadatelem od lajny, jsme zvládli po taktické stránce velice dobře. Když jsme ještě hráli v plném počtu, tak jsme byli jednoznačně lepší. Bohužel po nespravedlivém vyloučení jsme se už jenom bránili a jednou inkasovali. V závěru se nám povedly dvě ukázkové akce bohužel jedna střela šla vedle a druhá skončila na tyči. Škoda tři body bychom si zasloužili, ale i se dvěma jsme spokojení. Děkuji všem hráčům za předvedený výkon. Zvláště těm, kteří hráli ještě dopolední zápas. A že jich bylo v sestavě dost."

Pomezí – Srch 1:1, pen. 4:3
Rostislav Němeček, trenér Srchu: „S bodem s Pomezí musíme být spokojení, protože, se jedná o kvalitního soupeře. Myslím, že se tamodtud budou body vozit jen těžko. Hrálo se na mokrém, ale kvalitní hřišti. Tomu také odpovídal fotbal. My se budeme asi muset více věnovat nácviku kopání penalt…"