FK AS Pardubice – SK Holice 1:1 (1:0). Domácí vstoupili do utkání lépe, dokázali si připravit tři dobré střelecké příležitosti, ale trefil se až ve 20. z 25 metrů Franc. Hosté potom zvedli hlavu, získali územní převahu, ale zcela platonickou. Ve 40., po centru Pištory, poslal Černý hlavou míč do břevna Havlíčkovy branky. Po změně stran měl velkou šanci před výborným Ondráčkem Semelka, v 56. po trestném kopu L. Kopřivy míč vyražený Ondráčkem mohl dorazit Pavlíček, ale zblízka netrefil branku. Domácí se pak moc zlobili na sudího Jeřábka, že nepotrestal dva zákroky na pronikající Moravce a Götze. Hosté se dočkali v 70. minutě, když centr Vl. Englicha zblízka poslal do pardubické sítě sítě Skalický a bylo vyrovnáno. V závěru se již nic nezměnilo a zápas tak skončil dělbou bodů. Protože se však zápas hrál i jako pohárový, oba týmy absolvovaly penaltový rozstřel s výsledkem 3:2 pro domácí. FK AS Pardubice se tudíž tuto středu (17) střetne v semifinále Poháru ČMFS PK se Živanicemi na jejich půdě.

Sokol Živanice – SK Stolany 5:1 (1:1). Domácí vstoupili do utkání aktivně a stolanský gólman Kramařík měl plné ruce práce. V 11. minutě ho po volném přímém kopu Hůlky zachránilo břevno. Ve 25. po centru Pochobradského se dostal k míči Balog a přes Berana nekompromisním zakončením otevřel skóre utkání. O dvě minuty později ale po levé straně prošel až před branku Raby Michek a umístěnou střelou vyrovnal. Hosté ožili a domácí se do konce první půle již neprosazovali, jen Hůlka spálil gólovou šanci po centru Špulici. Po přestávce se po centru Pochobradského znovu před brankou střelecky prosadil výborný Balog, domácí se znovu ujali vedení a to již nepustili. Útočnou sílu Živanic oživil střídající Meduna. Ten nejprve nezužitkoval pěkný centr Vrážela , ale zasloužil se o třetí gól v síti Stolan, když míč se od paty obránce Berana dokutálel až do branky 3:1. Hostím rapidně ubývaly síly, v 74. parádní střelu Hůlky pod břevno skvěle vytáhl Kramařík, v 77. vypálil z 25 metrů Podlipný a míč po nešťastné teči bránících zadáků Stolan skončil v síti počtvrté. Osm minut před koncem se individuálně prosadil znovu Balog a zkompletoval si tak svůj hattrick. Góly: 22., 47. a 82. Balog, 71. vlastní (Beran), 77. Podlipný – Michek.

Sokol Živanice – Jiskra Litomyšl 1:4 (0:3). Domácí důležité utkání dvou ohrožených celků nezvládli. Již v úvodní minutě velké nedorozumění Houžvíčka se Štěpánkem využil střelecky disponovaný Vaníček – 0:1. Ve 20. po zaváhání Tošovského se Slezákem domácí faulovali a Kroulík z penalty zvýšil na 0:2. O minutu později průnik Vaníčka skončil třetí trefou do moravanské sítě. To byl opravdový šok. Takhle se o záchranu nehraje. Po změně stran po akci Kličky s Vaňkem sice T. Kříž snížil na 1:3, v 56. po centru Kříže dokonce orazítkoval R. Klička břevno. Pak přišla 66., chyba zkušeného Tošovského a Vaníček dovršil svůj hattrick. Když pak v 78. byl po druhé žluté vyloučen Tošovský dílo zkázy bylo dokonáno.