Jaroměř – Trutnov 0:4
Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: „V první půli byli hosté jasně lepším týmem a zaslouženě vstřelili vedoucí gól. Po změně stran jsme chtěli zápas zdramatizovat, ale v utkání jsme se spíše trápili. Nedařila se nám kombinace, utápěli jsme se v nepřesnostech a soupeř nás nemilosrdně trestal."
Miloš Dvořák, trenér MFK Trutnov: „Od začátku jsme měli zřetelnou převahu, bylo jen otázkou času, kdy dáme gól a zlomíme střeleckou krizi. Povedlo se nám dát góly po pěkných, vypracovaných akcích, přestože se domácí soustředili na bránění a pokoušeli se hrozit z brejků. My si ale jejich náběhy pohlídali."

Živanice – Suchdol 2:0
Milan Ujec st., trenér TJ Sokol Živanice: „V kvalitním zápase nebyla nouze 
o brankové příležitosti na obou stranách. Více jsme jich měli my, ale podařilo se nám proměnit pouze dvě. Opět byla k vidění spousta pohledných akcí se zakončením, bojovnost, šance a nakonec i góly. Nadcházející víkend máme volno, které vyplníme v pátek zápasem s reprezentací ročníku 1996."

Letohrad – Kutná Hora 1:0
František Dvořák, trenér FK Letohrad: „V tomto utkání jsme chtěli bodovat
i přesto, že nás čekal neoblíbený soupeř, se kterým se nám dlouhodobě nedaří. 
Že to budou nakonec body všechny tři, jsme rozhodli již v úvodu utkání. I přesto, že padla jenom jedna branka, tak se diváci rozhodně nenudili. Vyložených šancí bylo spousty, ale střelecký prach zvlhnul na obou stranách, snad i vinou přicházejícího silného deště, za kterého se odehrával druhý poločas. Vzhledem k počtu vyložených šancí za celé utkání je naše vítězství zasloužené, ale o výsledek jsme se obávali až do samého závěru."

Dvůr Králové – N. Bor 2:0
Pavel Matějka, trenér TJ Dvůr Králové: „Utkali jsme se s velmi kvalitním soupeřem a mě těší, že jsme potřetí v řadě dokázali zvítězit s čistým kontem. Velkou zásluhu na tom má brankář Jakub Vaníček, jenž dal definitivně zapomenout na nešťastný moment z utkání proti Živanicím. V tabulce jsme potvrdili třetí příčku a před závěrečnými dvěma zápasy je naše motivace zřejmá. Bronzovou pozici chceme udržet už kvůli našim skvělým příznivcům."

V. Mýto – Jablonec n. J. 1:0
Roman Oliva, trenér SK Vysoké Mýto: „Soupeř byl hodně nepříjemný. Věděli jsme, že je silný v přechodové fázi, což potvrdil. V prvním poločase si vytvořil jednu vyloženou šanci, my jsme měli takové spíše pološance. Nedařily se nám ani standardky. Po přestávce jsme byli více aktivnější, lépe jsme na tom byli kondičně a v závěru utkání jsme vstřelili gól, který znamenal tři důležité body."