Návrat do starých časů… Ale žádnou paniku, jenom na fotbalových trávnících. Respektive jednom. V Holicích se po experimentu se sobotním dopolednem vracejí s výkopem k páté odpolední. Velká sláva se očekává v Libišanech, které nastoupí ke své domácí premiéře v nejvyšší krajské soutěži. Euforii ale tlumí fakt, že hostí silné chrudimské béčko. Zbývající okresní zástupci míří ven.

Sobota 17.00: SK Holice (3., 3 b., 4:1) – FK Jiskra Heřmanův Městec (13., 0 b., 2:5).
Tomáš Chlumecký, trenér Holic: „Chceme navázat na minulé kolo, které nám výsledkově vyšlo a nováčka soutěže potrápit. Zároveň bych chtěl popřát brzké uzdravení Jirkovi Stárkovi, který se v Moravanech těžce zranil."
Tip Deníku: 1

Sobota 17.00: FC Libišany (10., 0 b., 0:1) – MFK Chrudim B (4., 3 b., 4:1).
Josef Kaufman st., trenér Libišan: „Tady si nemá cenu nic nalhávat. Chrudimská rezerva je velkým favoritem. Samozřejmě, že my uděláme vše pro to, abychom bodovali. Nicméně to bude nesmírně těžké. Byl jsem se na našeho dnešního soupeře podívat v Přelouči a je jinde než krajský přebor. Nastoupili tam tři kluci z áčka, kteří dávali hře myšlenku. A já počítám, že i nyní přijede v nejsilnější sestavě."
Tip Deníku: 0

Sobota 14.00: SKP Slovan Moravská Třebová (11., 0 b., 1:3) – FK Přelouč (15., 0 b., 1:4).
Václav Sůra, trenér Přelouče: „V Moravské se představíme už ode dvou odpoledne. To znamená, že se nám i vzhledem k delšímu cestování posune zaběhlý režim. To nemění nic na tom, že tam chceme bodovat. Soupeř je někde na naší úrovni, takže by to neměl být nesplnitelný úkol. Přestože jsme ve vstupním utkání prohráli, neměl jsem z naší hry úplně špatný pocit. Znovu se mi ale nepodaří dát do kupy optimální sestavu. Táborský se totiž zranil a dva kluci odjeli na dovolenou."
Tip Deníku: 0

Sobota 17.00: FK Česká Třebová (6., 3 b., 2:0) – TJ Sokol Moravany (14., 0 b. 1:4).
Miroslav Kaluža, trenér Moravan: „Do Třebové jedeme odčinit domácí ztrátu. K zápasu již bude připraven střelec Poláček.
Tip Deníku: 1