V hlediště se sešlo přes 300 diváků. Ti, kteří fandili Valům, byli v sedmém nebi již v průběhu první půle a o přestávce, druhý poločas přivedl do varu příznivce přeloučského fotbalu.

FK Přelouč – Valy 4:3 (0:3).

Branky: 48. Cichra, 69. a 72. Koch 85. Ulrych – 1. a 35. M. Bažant, 15. Kubát.

„Stejně jako v Letohradě i tentokrát jsme měli špatný vstup do utkání. Soupeř nám vstřelil dva góly, které jsme mu darovali. Nejprve jsme nechali bez dozoru M. Bažanta a pak Kubátovu střelu zdálky špatně vyhodnotil Poříz,“ sděluje přeloučský trenér Václav Slavík.

Jeho svěřenci se ale pomalu zvedali, Cichra neproměnil vyloženou šanci, jednou se míč odrazil od tyče. Jenže ve 35. min. vstřelil třetí gól zápasu M. Bažant a přeloučský tým byl na ručník. Přesto o přestávce žádná stopa po výčitkách, v kabině ani v hledišti.

„Po změně stran jsme brzy vstřelili gól a začali si věřit, že s výsledkem se dá ještě něco udělat. Oddechli jsme si, když V. Bažant orazítkoval břevno. Od 69. do 72. minuty nám totiž přálo štěstí. Dvakrát se trefil Koch a zdálo se, že zápas je zachráněn. Bod bych v tu chvíli bral. Kluci však chtěli víc a nakonec se dočkali vítězného gólu Ulrycha. Vítězství jsme si pak pěkně užívali,“ řekl Slavík.

Vlastimil Čeřovský, trenér Valů:
„Měli jsme vynucená střídání a naše hra šla prudce dolů. Soupeř také prostřídal, ale jeho noví hráči hru oživili. V tom byl velký rozdíl…“