DIVIZE: SK Hlavice – Tesla Pardubice 0:0.

“Přivezli jsme opět cenný bod, ale měli jsme na víc,“ posteskl si trenér Tesly
Ivan Kopecký. Hosté si znovu dokázali připravit gólové šance, jen Petrus měl dvě čisté gólovky, bez razantní koncovky zůstala pěkná akce Beláka, Brože a Třešňáka. Domácí hrozili především ze standardek, vzhledem menšímu hřišti byly velmi nebezpečné. Domácí si gólové šance nevytvořili, přesto mohli neproduktivního soupeře porazit. V 90. mínutě si vypracovali jedinou vyloženou šanci zápasu, ale míč naštěstí skončil těsně mimo. „Třetí zápas za sebou jsme neskórovali, přitom šance nám nechybí a dostatek standardních situací také ne. Sehráli jsme dobrý zápas, ale bohužel jen snaha nestačí,“ sdělil trenér Kopecký. Na druhé straně gólman Shejbal neobdržel již 315 minut gól.

KRAJSKÝ PŘEBOR: SK Holice – Česká Třebová 4:0 (1:0)

Holičtí napravili kolaps z úvodního zápasu s Dobříkovem. Střelecky se blýskl Černý, autor třech branek. Ten první zaznamenal ve 28. minutě po rohu D. Velinského. Zlomovým okamžikem zápasu byla 41. minuta, když Svoboda zmařil Bicanův pokus o lob. To již ze hry odstoupil zraněný D. Velinský, kterého nahradil Absolon, jenž v 54. po rohu J. Englicha ze skrumáže zvýšil na 2:0. Hosté pak rezignovali a nestačili čelit jedné holické akce za druhou. Další góly zákonitě přišly, nejprve po dělovce T. Jedličky v 73. minutě, se opět prosadil dorážkou Černý a po dloubáku J. Velinského překonal Černý slabého Hejla – 4:0.

FK AS Pardubice – Sokol Živanice 2:2 (1:1).

Téměř šest stovek diváků vidělo zajímavý duel. Hosté byli v první půli aktivnější, častěji měli míč pod kontrolou. Největší šanci spálil ve 31. minutě Pecivál, kterému připravil střeleckou příležitost Macháček. Ve 35. minutě však byl úspěšnější Balog, který zblízka otevřel skóre utkání 0:1. Domácí se dostali do hry ve 40. minutě, když Moravcovu střelu z 20 metrů tečoval jeden z bránících živanických hráčů a Hlouš byl bezmocný – 1:1. Dalším pěkným okamžikem byla vydařená střela Hůlky, kterou bravůrně zmařil Havlíček.. Po změně stran přišel do hry Pešek, Batamag se posunul do útoku a obraz hry se změnil. Pardubičtí se častěji dostávali na dostřel živanické branky. Hosté ztratili kontrolu nad středem hřiště, někteří hráči se ze hry vytráceli. V 78. se ukázkově trefil z rohu velkého čtverce do vinglu Pešek a domácí se ujali vedení 2:1. Živaničtí zvýšili úsilí, ale nervozita jim svazovala nohy. V předposlední minutě však zatáhl míč po straně Macháček a před brankou zcela neobsazený Hačko vyrovnal a zachránil tak svému týmu alespoň bod.

SKP Slovan Moravská Třebová – Sokol Moravany 1:0 (0:0).

Hosté se v průběhu utkání drželi, obrana pracovala spolehlivě. Domácí se do vyložených šancí nedostávali a stejný obraz měl i druhý poločas. Utkání zjevně spělo do bezbrankové remízy. V předposlední minutě zahrávali však domácí roh, u míče byl první Králíček a se štěstím jej dopravil do sítě.