MFK Frýdek-Místek - FK Pardubice 0:0.
Rozhodčí: Rejžek – Antoníček, Horák. Žluté karty: 28. Kayamba (PCE). Diváků: 521.
Sestavy - Frýdek-Místek: Prepsl – Švrček, Klabník, Literák (C), Ilko – Byrtus (80. Mugove), Šichor (68. Spasojević), Šumský, Hykel – Ševčík, Vyskočil (88. Termanowski). Pardubice: Knobloch – Křapka, Řezníček (88. Kovář), Piroch, Šejvl – Kudrna, Jeřábek (C), Petráň, Shejbal – Kayamba, Ladra (73. Fousek).

Hosté do utkání vstoupili aktivněji. V 19. minutě se ke střele dostal Kayamba po spolupráci s Řezníčkem, ale branku domácího týmu minul. O chvíli později zakončoval krajní záložník z Konga přesněji, jenže gólman Prepsl míč chytil. To byla zřejmě největší pardubická příležitost ke skórování.

V úvodu druhé půle mohl postupovat na frýdeckou branku znovu Kayamba, ale zastavil ho ofsajd. „Chtěli jsme odehrát zápas vzadu s nulou, což se nám podařilo. Bohužel se nepovedlo vstřelit gól, ani jsme neměli tolik šancí. Dá se říct, že do 70. minuty jsme byli v poli lepším týmem, potom se to trochu zlomilo, když soupeř začal nakopávat dlouhé balony," ohlédl se za duelem pardubický trenér Jiří Krejčí.

Hrozba ze strany domácího týmu? Z otočky zkoušel změnit skóre neúspěšně Ševčík, během nastaveného času pak Šumský neuspěl se zahráním přímého kopu před vápnem. „Ke konci byl lepší Frýdek, bod z venku musíme brát," doplnil kouč Pardubic Krejčí.

V základní sestavě Pardubic se znovu objevil Petr Kudrna a nově Jan Shejbal, který nastoupil poprvé za Pardubice od začátku utkání. „Vyhrával hlavičkové souboje, hrál jednoduše. Až na jednu zkaženou přihrávku podal velmi dobrý výkon," řekl Krejčí na adresu Shejbala. Ten nahradil Richarda Čiernika, který kvůli svalovému zranění na Moravu neodcestoval.

Další známé výsledky:
Vlašim - Varnsdorf 1:0, Ústí nad Labem - Prostějov 3:0, Sokolov - Třinec 1:0, Olomouc - Vítkovice 1:0.