FK PARDUBICE B - FK KRATONOHY  1:4
Fakta - branky: 65. Mužík - 25. vlastní (Kopřiva), 50. Krejčík, 73. Štoček, 86. Karanský. ŽK: 1:2. Rozhodčí: Krupa z Jablonce nad Nisou (Rais, Pekař). Delegát: Koňák z Hořic. Diváků: 160. Poločas 0:1.

Sestavy - FK PCE B: Hrnčíř - Řehák, Kopřiva (66. Zelenka), Spěvák, Sokol - Jirásek (46. Bydžovský), Látal, Kudrna, Mužík - Gašpar (74. Barbarič), Rybička.
KRATONOHY: Mačí - Štěpán (46. Haupt), Kouřil, Kábrt, Novák - Kraják (87. Strasser), Brunclík (46. Ličman), Čada, Krejčík (84. Jimmy) - Štoček, Jošt (46. Karanský). 

Po oťukávacím úvodu měl první příležitost po střele z otočky Rybička, ale orazítkoval jen tyč. Ve 25. minutě si pak po centru z levé strany srazil míč nešťastně do vlastní branky Kopřiva - 0:1. Ve 27. minutě měl Rybička na kopačce vyrovnání, překonal i gólmana, ale jeho pokus stačil ještě ve skluzu před brankovou čárou zastavit Novák. Ve 31. minutě pardubičtí podnikli krásnou kombinaci po ose Rybička - Jirásek - Gašpar, kdy posledně jmenovaný z dobré pozice místo vyrovnání branku přestřelil… Ve 44. minutě po rohovém kopu hostů, skončil míč na břevně. V poslední minutě první půle se ke střele dostal Mužík a Mačí s námahou vytlačil míč na roh.

Do druhé půle se udály hned čtyři změny v sestavách, ale v 50. minutě obešel snadno Krejčík dva protihráče a přesnou střelou na zadní tyč upravil na 0:2. Domácí šli za snížením. V 58. minutě Mačí vyrazil střelu Mužíka i dorážku Rybičky. V 59. minutě Hrnčíř vychytal Krajáka a následně mířil Krejčík vedle. V 65. minutě přišlo zasloužené snížení, kdy se po centru Bydžovského prosadil střelou z první Mužík - 1:2!

Pardubičtí chtěli vyrovnat a tlačili se dopředu, ale zase měli okénka v obraně. V 70. minutě Hrnčíř chytil nebezpečnou hlavičku Ličmana. V 73. minutě se však dostal ke střele Štoček a jeho lehká střela znamenala laciné dvoubrankové vedení Kratonoh. Chvíli poté se do vyložené šance probil opět Rybička, ale nezakončil… Z následného brejku se po střele Jimmyho dostal odražený míč ke Karanskému, který ho uklidil do branky na konečných a pro domácí trochu krutých - 1:4!

ČÁSLAV - ŽIVANICE 0:1
Fakta - branka: 88. Bukač. Rozhodčí: Štuk. ŽK: 3:4. Diváci: 160. Poločas: 0:0. TJ Sokol Živanice: Ptáček (84. Vašíček) Buriánek, Zdeňka, Ferčák, Motyčka T. Kakrda, Herzán (50. F. Pánek), Gorol, Hundák (68. D. Pánek) Petrus, M. Ujec (80. Bukač).

V hodně tvrdém utkání se nakonec radovaly ze tří bodů Živanice. A spojení na konec platilo do puntíku. V 88. minutě se střídající Bukač rozhodl pro individuální akci. Zbavil se dvou obránců, ze strany si to namířil do středu a z deseti metrů zavěsil.

Další známé výsledky:
Mšeno - Letohrad 2:1, Trutnov - Vysoké Mýto 1:1 (pen. 5:4), Chrastava - Dvůr Králové 3:1, Admira Praha - Kolín 1:1 (pen. 2:4), Turnov - Zbuzany 3:2, Brandýs nad Labem - Vykáň 1:0.

Čelo aktuálního pořadí: 1. Živanice 9 bodů, 2. Kratonohy 8, 3. Chrastava 7. (ašo, zz)