ŘEČANY – MATEŘOV 4:1
Ladislav Chára, hrající asistent Řečan nad Labem: „Zápas jsme opět začali vlažně a soupeř si během dvaceti minut vypracoval dvě slibné příležitosti. No a světe div se, my se po šesti kolech ujali vedeni, když se prosadil Hrbek.V tu chvíli začalo být na hřišti jen jedno mužstvo.Do poločasu Hrbek přidal další gól po rybičce Hostinského. Druhý poločas bylo jen o tom, o kolik dopadne vendeta za podzim. Mohla být i s úroky, jenže se skóre zastavilo pouze na čtyřce. Chtěl bych pochválit naše věrné fanynky, které vytvořili pěknou kulisu a hlavně celý tým. Od prvního vstřeleného gólu totiž pracoval na výbornou."

Jiří Hruška, trenér Starého Mateřova: „Do utkání jsme vstoupili aktivně, už v první minutě jsme mohli skórovat. Do 30. minuty jsme s přehledem kontrolovali hru a nic nenasvědčovalo tomu, že by to mělo být jinak. Šancí jsme spálili na dva zápasy. První gól domácích padl po zbytečné malé domů a špatném odkopu. Do té doby nevěděli jak vypadá druhý konec hřiště. Tímto momentem se naše hra rozpadla a do druhé půle nastoupili šourající se hráči, kteří se už nerozeběhli. A tak se čekalo kolik jich dostaneme."

SEZEMICE – CEREKVICE 1:1 penalty 3:2
Ondřej Kumpan, trenér Sezemic: „Horko těžko jsme dávali do kupy jedenáct lidí, čímž děkuji dorostencům za výpomoc. Dva body musíme brát všemi deseti a jsme za ně rádi. Celkově obrazu hry asi remíza odpovídala. My jsme první půli neproměnili tři jisté gólovky a do vedení šel soupeř, jehož ostrý roh zapadl přesně do naší šibenice. Ve druhé půli jsme se tlačili hodně dopředu, ale do nějakých šancí se nám nedařilo dostat. Cerekvice může litovat, že nevyužila prostory k brejkům, když jsme postupně hráli na větší riziko. Snaha se nám vyplatila, chvíli před koncem jsme srovnali z penalty Mrázem po faulu na Lábu. S penaltovým rozstřelem jsme se pak poprali líp a získali příjemný bod navíc. Za nasazení a bojovnost chválím celý mančaft."

CHOLTICE – SRUBY 3:1

Luboš Vorlíček, trenér Choltic: „Pod dojmem toho, že proti nám nastoupí chasníci, jsme zvolili kombinační hru po zemi. Ta se nám celkem dařila, nicméně soupeř z ničeho udeřil. Naštěstí jsme rychle vyrovnali a pak Kuba Adam těsně před poločasem obešel vše, co mu stálo v cestě. Hned po změně stran jsme zvýšili vedení a pak naše aktivita polevila. Přitom stačilo Sruby dorazit čtvrtým gólem. Takhle byly nebezpečné až do závěrečného hvizdu."

ŘEDICE – CHROUSTOVICE 3:0
Ondřej Šedivka, hrající asistent Horních Ředic: „Hned ve druhé minutě měl po pěkné akci tutovku Březina, jenže netrefil bránu. Nevím jestli nás to poznamenalo, ale od té doby to prostě nebylo ono. Naše hra neměla šťávu, pohyb, chuť ani bojovnost. Jako by hráči čekali, že to půjde samo. Zachránil nás až na konci prvního poločasu Dědič, který se ve své první šanci nemýlil. Do druhé půle jsme prostřídali, naše hra se zlepšila a my brzy zápas rozhodli. Pochvala pro Dědiče, který vsítil hattrick. Precizně mu na všechny góly přihrával Dujsík."

PROSEČ – ROH. BĚLÁ 0:1
Jaroslav Novák, trenér Rohovládovy Bělé: „Po dlouhé době se nám jelo domů vesele. Utkání jsme zvládli především takticky. Byli jsme na soupeře dobře připravení. Hráli jsme tam již počtvrté a věděli, do čeho jdeme. Kluci dodržovali vše, co jsme si řekli a všichni si zaslouží pochvalu za předvedený výkon. Ačkoliv jsem nikdy nikoho nevyzdvihoval, nyní udělám výjimku: brankář Lukáš Zavřel."