Flák masa, koláče, domácí chleba pivo a víno teče proudem. Pozor: něco v nabídce chybí… Ano, fotbalové body. Asi takto by se dalo charakterizovat víkendové posvícení v Horním Jelení. Pokud se remíza či výhra s Chocní dostaví, břicha návštěvníků si mohou lebedit. Moravany a Holice si v neděli moc dlouho nepoleží.

Sobota 17.00: 1.FC Žamberk (8. – 9., 3 b., 3:3) – SK Pardubičky (8. – 9., 3 b, 3:3).
Tomáš Mrázek, sekretář Pardubiček: „Podruhé v řadě hrajeme venku a stejně jako tomu bylo ve Svitavách, nečeká nás nic lehkého. Dobře víme, že ze Žamberku se body vozí těžko, ale věříme, že přesvědčíme o opaku. Minulý zápas jsme sice výsledkově nezvládli, ale domácím jsme byli více vyrovnaným partnerem a remíza by byla spravedlivější. Úspěchem v Žamberku se chceme nabudit na derby s Holicemi, které nás čeká za týden doma."
Tip Deníku: 1

Neděle 10.15: SK Holice (5., 3 b., 4:2) – TJ Svitavy (6., 3 b., 4:3).
Václav Velinský, trenér Holic: „V nedělním dopoledni nás čeká silný soupeř, který ač sestoupil z divize, má kvalitu a zkušenosti z těžkých zápasů. My jsme měli tento týden nabitý, jelikož jsme hráli pohárové utkání. Takže nějaká ta únava by se mohla projevit. Navíc musíme z mysli dostat nešťastnou prohru z Lanškrouna a vyrovnat se s absencí potrestaného Kopřivy. Ale ostatní hráči budou stoprocentně připravení vydolovat na domácím pažitu další tři body."
Tip Deníku: 1

Neděle 10.15: FK OEZ Letohrad (12., 2 b., 3:5) – TJ Sokol Moravany (3. – 4. , 6 b., 5:0).
Miroslav Kaluža, trenér Moravan: „V posledním utkání jsme měli velký problém s pohybem v prvním poločase. Doufám, že v Letohradu tomu tak nebude, protože domácí mladíci se nacházejí na jiném levelu než hráči Horního Jelení. Uvidíme co s námi udělá nedělní ranní vstávání…"
Tip Deníku: 2

Neděle 17.00: AFK Horní Jelení (16., 0 b., 0:8) – FK Agria Choceň (10., 3 b., 1:4).
Roman Hendrych, hrající trenér Hor. Jelení: „Čeká nás posvícenské střetnutí, na které přijde hodně lidí. My už konečně musíme bodovat. Herně si myslím, že to z naší strany špatné není, ale nedáváme góly a hloupé dostáváme. Konečně už budeme kompletní. Do zdárného konce se dotáhlo hostování Houžvička z Dobříkova a ještě by nás měl posílit jeden obránce. Pevně věřím, že necháme na hřišti duši a konečně protrhneme tu smůlu, co nás zkraje nové sezony provází."
Tip Deníku: 0