Opakovaný vtip není vtipem… Tak této poučky se nedrželi holičtí fotbalisté. Podruhé v řadě se představili svým fanouškům a do puntíku zopakovali minulý zápas se Žamberkem. Totožný výsledek, znovu výhra na penalty a dokonce stejný průběh. Domácí se ujali vedení v první čtvrthodině druhé půle a hosté vyrovnali v posledních patnácti minutách. Korunu všemu nasadil střelec holického gólu. Znovu Jakub Jedlička. Ještě že, Kuťák v týdnu nepřestoupil ze Žamberka do České Třebové…

Penaltový rozstřel vyšel také Přelouči, která se vypořádala se sousedem v tabulce. Třetí korálek na vítěznou šňůru si navlékly Moravany. Ze druhé venkovní cesty po sobě si přivezly všechny body z venku pardubičtí mladíci.

Holice – Česká Třebová 1:1
penalty 4:2
Václav Velinský, trenér Holic: „V prvním poločase jsme si opět připravili několik dobrých příležitostí k tomu, abychom se dostali do vedení a mohli kontrolovat dění utkání. Jenže to se znovu nepovedlo a tak se do šaten odcházelo za bezbrankového stavu. V tom druhém jsme vstřelili vedoucí branku, která nás měla uklidnit. Stal se však pravý opak, soupeř nejdříve nedal správně nařízenou penaltu a pak vyrovnal. A to si ještě do konce zápasu vypracoval několik výborných šancí na to, aby zvítězil. S výkonem i s výsledkem jsme velice nespokojeni. Uvidíme jestli pro příští kolo neuděláme v sestavě změny. Velké změny…"

Přelouč – Lanškroun 1:1
penalty 4:2
Václav Slavík, trenér Přelouče: „Tradičně jsme předvedli zápas dvou rozdílných poločasů.V tom prvním se nám hra celkem dařila a přicházely i šance, které jsme bohužel zahodili. Nutno dodat, že i soupeř měl dvě tutovky, které bravurně zneškodnil Konvalina. Ve druhém poločase převzali hosté iniciativu a my pouze nakopávali míče, což bylo málo. Paradoxně si Lanškroun ve svém tlaku žádné vyložené šance nevytvářel, přesto zaslouženě vyrovnal po nádherné střele z vápna. Utkání tak dospělo ke spravedlivé remíze a k zahrávání pokutových kopů. V nich jsme po dlouhé době byli úspěšní, když se naši střelci ani jednou nemýlili a brankář dvě penalty chytil. Kluky chválím za přístup k zápasu. A musím vyzdvihnout výkon Konvaliny, který nás hodně podržel…"

Žamberk – Pardubice B 1:2
František Kovárník, trenér Pardubic B: „Utkání jsme měli sice herně pod kontrolou, ale prohrávali jsme. Zápas jsme však otočili a připsali si podruhé za sebou tři body z venku, čímž jsme napravili domácí ztráty. Všichni naši hráči podali kvalitní a zodpovědný výkon. Nutno připomenout, že do zápasu nastoupila hned pětice dorostenců, pro které to byla další dobrá zkušenost s dospělým fotbalem. Všichni to navíc odehráli velmi poctivě. Nejvíce vynikli Ptáček, Valenta a F. Pánek. "

Letohrad B . Moravany 0:3
Miroslav Kaluža, trenér Moravan: „Jsem rád, že jsme tento zápas zvládli. Ale výhra se nerodila jednoduše. Již v první minutě došlo k nedorozumění beka s gólmanem a útočník běžel sám na Brandu. Ten však vyrazil střelu na roh. Tato chyba nás rozhodila a třicet minut jsme se nemohli dostat do správného tempa. Z toho pramenilo pozdní přistupování, zbytečně ztráty míčů a chybné řešení finálních a před finálních přihrávek. A jen díky vstřelenému gólu před koncem první půle jsme odcházeli do kabin lépe naladěni. Do druhého poločasu se naše hra velmi zlepšila, což se promítlo v navýšení vedení. Otěže zápasu jsme drželi pevně v rukou a jen škoda, že další možnosti ke vstřelení branek jsme neproměnili. Stínem utkání jsou vsak zranění B. Brandy, Poláčka, Veselého a již před zápasem Hurty. Díky tomuto si odbyl premiéru v naší bráně mladík Laksar. Za zlepšený výkon ve druhé půlce chválím celý tým, ze kterého vyčnívali střelec Poláček, Knotek a mladík Hynek."