DIVIZE: SK Holice (13. místo, 14 bodů – Čelákovice ( 11. místo, 17 bodů). Sobota 14.00 hodin. Protože teoreticky mohou sestupovat z divize i čtyři poslední týmy, čeká domácí zápas, ve kterém jde o hodně. V souboji nováčků mají hosté konsolidovanější tým, ale domácí nemají jinou volbu, než v tomto utkání bodovat. Do boje povede mužstvo trenér Stanislav Šedivka, když dosavadního kouče Františka France výbor klubu v týdnu odvolal: „Tošovský, Pištora, M. Jedlička a zřejmě i Franc pro zranění nebudou k dispozici, ostatní musí zabrat a napravit si pokažený dojem z minulého utkání. Soupeř prohrál s Teslou, ale špatný dojem neudělal. Musíme udělat maximum pro bodový zisk, vždyť podobné soupeře jsme již dokázali porazit,“ uvedl Šedivka.

DIVIZE: FK Dobrovice (12. místo, 14 bodů) - Tesla Pardubice A (6. místo, 20 bodů). Sobota 14.00 hodin. Domácí celek patřil v minulých sezónách k předním celkům divizní skupiny C (v posledních třech sezonách skončil dvakrát třetí a jednou čtvrtý), ale letos zatím zaostává za očekávaním. Kromě úvodní prohry s Hradcem B 0:2, prohráli hráči třítisícové obce vždy těsně o jednu branku. S pěti remízami je společně s Dvorem Králové, Teslou Pardubice, Týništěm a Převýšovem plichtovým králem divize C. V minulém kole Dobrovice vyhrála 4:0 na hřišti posledních Předměřic. Hráči Tesly jedou do Středních Čech bodovat a navázat na již sedmizápasovou šňůru zápasů bez prohry. V minulé sezoně: Tesla - Dobrovice 4:0 a Dobrovice - Tesla 0:0: „Postavení soupeře neodpovídá skutečné síle mužstva. Jeho hra i podle výsledků vychází z důsledné obrany. To je pro nás důležitý poznatek, půjde o to, především neinkasovat. Bude to hra na trpělivost. Soupeř potřebuje body, musíme být zejména v úvodu zápasu hodně pozorní. Mimo hru je zraněný Večerník, do hry již může jít Klement, ale se půjde rozehrát do B týmu, který hraje souběžně s námi v České Třebové,“ sdělil trenér Martin Svědík.

KRAJSKÝ PŘEBOR: Sokol Živanice (1. místo, 38 b.) – TJ Svitavy (3. místo, 22 b.). Sobota 14.00 hodin. Soupeř se v poslední době zvedl, daří se mu i střelecky. Naše mužstvo po náročném programu s vloženou dohrávkou tentokrát odpočívalo. Posledním zápasem si chceme udržet stoprocentní domácí úspěšnost, někteří hráči si léčí šrámy (Hájek, Macháček, Vražel), ale oni jistě udělají vše proto, aby mohli jít do hry,“ sdělil živanický trenér Milan Šmarda.

KRAJSKÝ PŘEBOR: SK Stolany (13. místo, 14 bodů) – FK AS Pardubice (2. místo, 29 bodů). Sobota 14.00 hodin. V derniéře zajíždí pardubický celek na malé hřiště do Stolan: „Čeká nás zápas plný osobních soubojů, někteří hráčí laborují se zraněními, takže až dnes před zápasem budu mít jasno o sestavě,“ sdělil trenér FK AS Roman Oliva.

KRAJSKÝ PŘEBOR: FK Česká Třebová (8. místo, 21 bodů) – Tesla Pardubice B (5. místo, 21 bodů). Sobota 14 hodin. V České Třebové v novodobé historii Pardubického kraje ještě nebodovala. Lukáš Ouředník, vedoucí B mužstva a sekretář klubu: “Musíme se obejít bez posil z áčka. Příležitost tak opět dostanou mladíci a budeme doufat, že zápas zvládnou. Do České Třebové rádi nejezdíme, podobně jako v Dobříkově se odtud pravidelně vracíme zklamaní a rozhořčení. V tabulce jsme na tom lépe než soupeř, kádr týmu je v pohodě, takže snad dnes budeme mít důvod k radosti.“