I. A třída

Neděle 17.00: SK Pardubičky (11. – 12., 1 b., 3:5) – TJ Sokol Rohovládova Bělá (11. – 12., 1 b., 3:5).
Tomáš Mrázek, sekretář Pardubiček: „Máme za sebou dvě kola, ve kterých jsme předvedli takřka totožné výkony. Soupeře vždy v úvodu zápasu zatlačíme a k ničemu nepustíme, a tak se zdá, že utkání bude v naší režii. Jenže poté z role vypadneme, dostaneme dva rychlé góly a musíme dohánět. Je to obrovská škoda, protože namísto jednoho bodu, jsme měli mít v tuto chvíli bodů šest. Nezbývá nic jiného, než toto konečně prolomit v domácím utkání s Bělou. Důležité je zvýšit produktivitu a hlavně koncentrovat se na utkání po celých devadesát minut."
Jaroslav Novák, trenér Rohovládovy Bělé: „Na derby se těšíme. Vnímáme určitou pokoru před týmem, který hraje tuto soutěž dlouhá léta, na rozdíl od nás – nováčka. Máme sice stejně bodů, dokonce i stejné skóre, ale uvidíme, jak soupeři pomůže domácí prostředí. My jsme v minulém kole doma výsledkově propadli, tak je potřeba přivézt body z venku."
Tip Deníku: 1

Neděle 17.00: AFK Horní Jelení (14., 0 b., 2:7) – FC Nasavrky (10., 2 b., 4:5).
Roman Hendrych, hrající asistent trenéra Horního Jelení: „Na posvícení k nám přijede nováček soutěže. Pohled na naše bodové konto nám velí bodovat. A pokud možno na sto procent. Musíme být ale více aktivní směrem dopředu a vzadu se vyvarovat zbytečných chyb. Očekáváme, že přijde dost lidí, kteří nás budou určitě hlasitě podporovat."
Tip Deníku: 1

I. B třída

Sobota 17.00: T.J. FC Titanic Srch (2., 6 b., 8:5) – TJ Spartak Sezemice (14., 0 b., 1:7).
Michal Šmíd, hrající trenér Srchu: „Nesmíme podlehnout nějakému uspokojení, že Sezemice mají problémy, že se nemohou kloudně sejít apod. Takže jsme do kluků celý týden meldovali, že je nesmíme podcenit. Naším jediným cílem jsou tři body, ke kterým chceme znovu dojít ofenzivním pojetím. To s sebou sice přináší rizika, že občas inkasujeme, ovšem na stylu nic měnit nehodláme."
Ondřej Kumpan, trenér Sezemic: „Naše situace je hodně špatná, ale poprvé v sezoně jsme se sešli k tréninku. Tak snad je vše na lepší cestě. Favorit je daný, domácí dvakrát vyhráli, my jsme dostali dvakrát za uši. Doufám, že se sejdeme v hojnějším počtu než dosud a budeme schopni Srch trochu potrápit."
Tip Deníku: 1

Sobota 17.00: TJ Sokol Staré Hradiště (9., 3 b., 4:4) – SK Starý Mateřov (11., 3 b., 5:10).
Miroslav Semerád, trenér Starého Hradiště: „Čeká nás druhé domácí utkání, které chceme zvládnout a naplno bodovat. Nebudeme sice z různých důvodů kompletní, ale věřím, že hráči, kteří nastoupí do zápasu odevzdají maximum."
Jiří Hruška, trenér Starého Mateřova: „Do Hradiště odjíždíme sice znovu s gólmanem Skalickým, ale bez čtyř hráčů obrany. Budeme maličko vařit z vody. Snad se to povede a my odčiníme nedělní osmičku."
Tip Deníku: 2

Sobota 17.00: TJ Slavoj Choltice (7., 3 b., 4:3) – SK Stolany (5., 3 b., 6:5).
Luděk Petrlík, vedoucí mužstva: „Chtěli bychom poslat našemu trenérovi Luboši Vorlíčkovi i o druhém víkendu jeho dovolené tříbodový pozdrav (úsměv). Pokud navážeme na výkon ze Sezemic, není to nemožné. I když vyhrály tam i Stolany, takže nemůžeme svůj výkon z minulého týdne přeceňovat. V sestavě nám to zase trochu hapruje, tak uvidíme, kdo se k utkání dostaví."
Tip Deníku: 0

Neděle 17.00: SK Řečany nad Labem 1920 (1., 6 b., 6:2) – SK Tuněchody (3., 6 b., 5:2).
Ladislav Chára, trenér Řečan: „Jedná se o houževnatého soupeře, který má ve svých řadách pořádné chlapáky a žene ho nováčkovský elán. Dvakrát vyhráli stejně jako my, takže půjde o zajímavé utkání. U nás se zatím nic nemění, vrátí se absentující z minulého kola, takže konkurence bude dostatečná. Chceme hrát naší hru a pokud se nám povede proměnit, alespoň polovinu příležitostí, tak by to mohlo vyjít."
Tip Deníku: 1

Neděle 17.00: TJ Sokol Sruby (4., 3 b., 9:4) – FK Horní Ředice (12., 0 b., 3:6).
Ondřej Šedivka, hrající asistent Horních Ředic: „Čeká nás menší hřiště, dobře kombinující domácí a střelec Jiráský. My musíme být všichni zodpovědní, hrát důrazně a čekat na svoji šanci a tu proměnit. Teď potřebujeme body a pak si zase můžeme jít zahrát. Měl by nám už pomoct Jirka Dujsík."
Tip Deníku: 0