I. A třída

Sobota 16.30: Litomyšl (13., 2 b., 6:14) – Rohovládova Bělá (5., 12 b., 11:7).
Jaroslav Novák, trenér Rohovládovy Bělé: „Do Litomyšle jedeme bodovat, nechceme přerušit vítěznou sérii. Domácí jsou na chvostu tabulky, jsme si vědomi, že především doma budou chtít i oni bodovat a odrazit se ode dna. Jedeme, až na dva zraněné, v plné sestavě, tak uvidíme, jak toho využijeme a věříme, že pojedeme domů zvesela." ⋌
Tip Deníku: 2

Neděle 16.30: Horní Jelení (12., 3 b., 7:14) – Svitavy B (4., 12 b., 17:9).
Roman Hendrych, hrající asistent trenéra Horního Jelení: „V neděli hrajeme důležitý zápas, který potřebujeme vyhrát. Po katastrofálním výkonu v Luži to svým fanouškům dlužíme. Jsme komplet a o sestavě rozhodneme až v neděli, asi budou nějaké změny, jelikož přístup k minulému zápasu nebyl vůbec dobrý a to mluvím i o sobě."
Tip Deníku: 2

Neděle 16.30: Pardubičky (10., 5 b., 7:10) – Vysoké Mýto B (8., 10 b., 22:19).
Tomáš Mrázek, sekretář Pardubiček: „Scénou ze známé české pohádky, 'Volejte sláva a tři dny se radujte', můžeme zhodnotit vystoupení ve Svitavách. Konečně jsme zvládli penaltový rozstřel a navíc jsme předvedli velmi kvalitní výkon. V neděli tak musíme doma na toto vystoupení navázat a pokusit se připsat první tříbodový zisk. Otázkou tak pouze je, v jaké sestavě k nám rezerva Vysokého Mýta dorazí. Jisté ale je, že diváci by se v hezkém počasí, mohli dočkat také hezkého fotbalu. S Vysokým Mýtem jsou totiž utkání vždy především o fotbalu."
Tip Deníku: 1

I. B třída

Sobota 16.30: Cerekvice (14., 0 b., 8:19) – Horní Ředice (7., 9 b., 15:13).
Ondřej Šedivka, hrající asistent Horních Ředic: „Pěkné hřiště a výborná klobása – to nás čeká v Cerekvici. Doufám že nám po zápase bude chutnat. Bude to ale těžké. Někteří naši hráči dostali po třech zápasech volno, a tak dáme šanci širšímu kádru."
Tip Deníku: 2

Sobota 16.30: Staré Hradiště (13., 6 b., 7:13) – Choltice (8., 9 b., 11:10).
Miroslav Semerád, trenér Starého Hradiště: „Před začátkem zápasu nás čeká slavnostní chvíle, kdy vzdáme hold ikoně našeho klubu Jaroslavu Mudrochovi. Po několika neúspěšných zápasech potřebujeme nutně bodovat. Čeká nás těžký soupeř, ale hrajeme v domácím prostředí, a tak bychom měli bodovat."
Luboš Vorlíček, trenér Choltic: „Rádi bychom navázali na bojovný výkon, který jsme podali proti Srubům. Nechceme v tomhle zápase prohrát. Soupeř je ale kvalitní, hrál i I. A třídu. My bohužel nebudeme mít k dispozici kompletní kádr, budou nám chybět dva hráči ze základní sestavy."
Tip Deníku: 2

Neděle 16.30: Tuněchody (3., 11 b., 8:10) – Starý Mateřov (9., 9 b., 11:16).
Radek Klíma, hrající asistent trenéra Mateřova: „Následující dvě kola hrajeme na půdě chrudimských celků a potřebovali bychom urvat nějaké body z venku. K dispozici však určitě nebude Meduna a nad dalšími hráči v sestavě visí stále otazníky. Tak uvidíme, v jaké sestavě do Tuněchod odjedeme. Domácí chytili dobře začátek soutěže a abychom mohli pomýšlet na nějaké ty body, budeme muset předvést výrazně lepší výkon než v posledním zápase s Cerekvicí."
Tip Deníku: 1

Neděle 16.30: Řečany nad Labem (11., 8 b., 10:11) – Sezemice (12., 7 b., 9:18).
Ladislav Chára, trenér Řečan nad Labem: „V derby doma přivítáme rozjeté Sezemice. My se již delší dobu potýkáme se špatnou koncovkou a malou vůlí po vítězství. Chlapci si musí sáhnout sami do svědomí a přestat si pořád stěžovat a fňukat. Nebudu nic předvídat, protože v takovémto zápase je všechno možné."
Ondřej Kumpan, trenér Sezemic: „V Řečanech se nám příliš výsledkově nedaří, ale potřebujeme někde získat zpět body, které jsme doma prohospodařili v prvních dvou kolech. Většinou spolu hrajeme vyrovnané zápasy a rozhodují maličkosti. Chceme vyhrát, ale každý bodový zisk by pro nás byl úspěchem. Když se vyvarujeme zbytečných chyb, tak by to nemusel být nesplnitelný úkol."
Tip Deníku: 1

Neděle 16.30: Sruby (4., 10 b., 16:9) – Srch (1., 18 b., 25:10).
Michal Šmíd, hrající trenér Srchu: „Situaci nám komplikuje, že nám ze sestavy vypadli všichni útočníci. Máme ale široký kádr. Na menším hřišti ve Srubech to bude těžké utkání. Jedeme si tam ovšem pro tři body."
Tip Deníku: 0