I. A třída

Sobota 17.00: FK Přelouč (2., 46 b., 52:30) – FC Hlinsko B (14., 14 b., 26:66). Na podzim: 7:1.
Václav Slavík, trenér Přelouče: „Pohled na tabulku může svádět k dojmu, že se dnes bude jednat o jasnou záležitost. Jenže už minulý víkend jsme se v Kunčině na vlastní kůži přesvědčili o opaku. Takže budu kluky hodně nabádat, aby posledního nepodcenili. Snad mě poslechnou. Bohužel registruji dvě omluvenky, které absolutně nechápu. Snad dotyční přehodnotí své zájmy a k zápasu se dostaví."
Tip Deníku: 1

Sobota 17.00: SK Spartak Slatiňany (1., 58 b., 74:21) – TJ Sokol Staré Hradiště (5., 40 b., 43:35). Na podzim: 5:0.
Jaroslav Mudroch, trenér Hradiště: „Stojí před námi velká překážka na cestě v prodloužení série vítězství. Je jasné, že pokud máme ve Slatiňanech uspět, musíme hrát jinak. Chceme se s utkáním vypořádat se ctí a nepřipustit nějaký debakl."
Tip Deníku: 0

Neděle 10.15: MFK Chrudim C (3., 42 b., 47:34) – FC Titanic Srch (11., 30 b., 40:38), UMT. Na podzim: 0:1.
Rostislav Němeček, trenér Srchu: „Budeme mít co do činění s těžkým soupeřem, který v této sezoně disponuje kvalitním kádrem. Já jen doufám, že se dáme alespoň kapku zdravotně do pořádku, protože v opačném případě to bude v neděli dopoledne a na umělce velmi těžké."
Tip Deníku: 1

I.B třída

Sobota 17.00: FC Libišany (1., 62 b.,89:23) – SK Řečany nad Labem 1920 (3., 45 b.,57:36). Na podzim: 1:3.
Jan Zadrobílek, trenér Libišan: „Máme před sebou další velkou výzvu v podobě mančaftu, který nás na podzim doslova sfoukl jako svíčku. Řečany ještě stále reálně mohou pomýšlet na baráž ze druhého místa a tak očekávám odhodlání houževnatého protivníka. Věřím však v domácí prostředí, fanoušky a sílu našeho mužstva soupeři pokoření vrátit se vším všudy. Musíme se ale oproti minulému kolu výrazně zlepšit, neboť s takovou hrou jakou jsme předvedli v Prosetíně, bychom mohli mít problém."
Jaroslav Křivka, předseda Řečan nad Labem: „Zajíždíme na půdu již jistého vítěze soutěže. Libišany jsou doma stoprocentní. Nám se na tento duel omluvilo dost hráčů ze základní sestavy. Bude velice těžké uspět proti kvalitě domácích. Do zápasu nastoupíme se vztyčenou hlavou a odhodláním poprat se o co nejlepší výsledek. Jen mám trochu strach, abychom si neodvezli nějakou ostudnou nakládačku."
Tip Deníku: 1

Sobota 17.00: TJ Sokol Rohovládova Bělá (4., 41 b., 58:37)– FK Nasavrky (6., 38 b., 47:38), hř. Na Dolíčku. Na podzim: 3:0.
Jaroslav Novák, trenér R. Bělé: „Po minulém zápase v Mněticích nám přibyli na už tak početnou marodku další zranění. Takže hrozí, že nedáme dohromady ani základní jedenáctku. Budeme se tedy muset spolehnout na několik hráčů z béčka. Moc bychom chtěli zopakovat vítězství z podzimu, kdy jsme v deseti nastříleli Nasavrkám tři góly. Pochopitelně soupeř nám to bude chtít vrátit. Navíc jsme takřka sousedi v tabulce, tak by to mohl být zajímavý zápas, ale…" ⋌Tip Deníku: 0

Sobota 17.00:
SK Chroustovice (12., 27 b., 37:64) – TJ Sokol Mnětice (14., 8 b., 29:123). Na podzim: 3:5.
Martin Tláskal, hráč Mnětic: „Chroustovice jsou naší poslední možností udělat nějaké body. Už teď ale víme, že bude úplně jiná sestava než v minulém kole. Zkrátka už naše klasika. Snad se kluci porvou o body. V Mněticích se už čeká na poslední kolo, které ukončí naše trápení v této krajské soutěži."
Tip Deníku: 1

Neděle 17.00: TJ Spartak Sezemice (10., 30 b.,40:58) – TJ Sokol Rosice nad Labem (13., 20 b., 35:56). Na podzim: 2:1.
Ondřej Kumpan, trenér Sezemic: „Čeká nás malé okresní derby se soupeřem z Rosic. Nějaké podcenění nepřipadá v úvahu, jeho postavení v tabulce příliš neodpovídá kvalitám týmu. Otázkou je, v jaké sestavě se sejdeme. Bez ohledu na to ale budeme chtít vyhrát."
Petr Čihák, trenér Rosic: „Chceme navázat na povedené úseky z předchozích jarních zápasů. I když ze zdravotních a disciplinárních důvodů nebudeme v kompletní sestavě. Na hřišti musíme dokázat, že bojujeme o tři body. V derby to ani jinak nejde. Navíc určitě budeme chtít našemu okresnímu soupeři oplatit prohru z podzimního vzájemného duelu."
Tip Deníku: 0

Neděle 17.00: FK Proseč (5., 39 b., 71:47) – SK Starý Mateřov (7., 33 b., 59:49). Na podzim: 1:1.
Jiří Hruška, trenér Starého Mateřova: „V neděli zavítáme na horkou půdu a určitě nás nečeká nic lehkého. Proseč je silná především doma, kde může počítat s velkou podporou svých fanoušků. My k utkání nastoupíme posíleni o domácí výhru s Dobříkovem a budeme se snažit urvat nějaký ten bodík. K dispozici určitě nebude potrestaný Zach a nemocný Janeček. Jinak bychom měli nastoupit kompletní."
Tip Deníku: 1