NAČEŠICE – PARDUBIČKY 3:2
Stanislav Procházka, asistent Pardubiček: „Utkání se nám těžko hodnotí, protože když dvacet minut před koncem vedete 2:0 a pak prohrajete 2:3, tak nenacházíte slov. V první půli jsme byli produktivnější a zaslouženě vedli. Ve druhé domácí přidali na aktivitě a důrazu. Z penalty snížili a měli navrch. Někteří naši hráči chtěli hrát fotbal, namísto toho, aby takticky dotáhli utkání k výhře. Začali kupit chyby a dopadlo to, jak to dopadlo…"

ROH BĚLÁ – H. JELENÍ 2:1
Jaroslav Novák, trenér Rohovládovy Bělé: „Čekal jsem, že druhé derby v řadě nebude procházka růžovou zahradou, i když soupeř se potácí na chvostu tabulky. Podali jsme ovšem od začátku koncentrovaný výkon. Po pěti minutách jsme byli ve vedení. Pak sice z ojedinělých akcí hosté dvakrát zahrozili, ale stále jsme pokračovali ve své kombinační hře. A z ní vyplynula naše výstavní" branka Bakuleho. Bohužel do poločasu jsme inkasovali z rohu, což u hostů probudilo naději v lepší výsledek. Ve druhém jsme ale byli lepší a zaslouženě jsme získali tři body."
Roman Hendrych, hrající asistent Horního Jelení: „Už jsme se potřebovali výsledkově i herně chytit. Povedlo se nám jenom to druhé. Po herní stránce to konečně nebylo špatné, ale dostali jsme zase v prvním poločase hloupé góly. Na začátku jsme vyrobil penaltu a pak jsme jen sledovali parádní ránu."