Tři body. Magické to slovo pro každý fotbalový tým na světě. V krajském přeboru tento počet ale získaly tři dohromady. A shodou okolností alespoň remízu zachraňovali v závěrečné čtvrthodině. Přelouč ji trefila v 79. minutě, Moravany v 84. minutě a pardubické céčko v 86. minutě. Bodově naprázdno tak vyšly pouze Živanice.

Žamberk – Pardubice C 1:1
František Kovárník, trenér Pardubic C: „Utkání bylo hlavně v první půli vyrovnané. Ve druhé jsme měli více ze hry, ale převahu na míči jsme nedokázali zužitkovat na víc, než na vyrovnání. Hrálo se na velmi těžkém a ve druhé půli po krupobití nasáknutém terénu. Za přístup ve druhé půli chválím celý kolektiv zvláště Rydvala, který podal nadstandardní výkon."

Polička – Živanice 3:1
Radek Vrážel, asistent trenéra Živanic: „V prvním poločase se hrálo převážně na jednu bránu, a to domácích. Jenže vedení se ujala Polička po rohu nakrátko, když nepovedený centr zapadl za zadní tyč překvapeného Hlouše. Vyrovnali jsme také po rohovém kopu. Rozehrál ho Mocanu a J. Černík hlavičkoval přesně.
Naopak nám nevyšel vstup do druhé půle. Na centr po další standardce si naběhl Pavliš, hlavou trefil Ferčáka, od kterého se míč odrazil do protipohybu našeho gólmana. V 68. minutě viděl pouze rozhodčí Filip faul Jeřábka ve vápně.  Stejskal penaltu proměnil. Poté se hrálo už jen na bránu domácích. Náš drtivý tlak vyústil v obrovskou šanci J. Černíka. Sám na malém vápně však nedokázal překonat brankaře. Poté přišla evidentní ruka, kterou pro změnu viděli všichni. Až na Filipa. Mančaft chválím za bojovnost a přístup k zápasu.  To se o sto procent změnilo. Bohužel doplácíme na individuální chyby a strašně laciné branky soupeře. Naopak naše proměňování šancí je tragické."

Č. Třebová – Moravany 2:2
Milan Bakeš, hrající trenér Moravan: „Zrodila se remíza, kterou bychom před utkáním určitě brali. Domácí tým má několik zraněných hráčů a tak dostalo příležitost několik mladíků. I proto se prezentoval hrou dlouhých nakopávaných míčů, která nám hlavně v prvním poločase dělala velké problémy. V něm jsme se sice dostali brzy k lacinému vedení a o chvíli později měli další dvě příležitosti ke skórování, ale potom jsme až do jeho konce přenechali aktivitu domácím. Ti se díky většímu důrazu v osobních soubojích a naší laxnosti na vlastní polovině dostávali stále blíže k naší bráně. Během prvního poločasu zahrávali řadu standardních situací a po jedné z nich, kdy jsme špatně odvrátili míč na přední tyči, dokázali vyrovnat.
Do druhého poločasu nastoupila obě mužstva za vydatného deště a obraz hry se změnil. Oproti prvnímu jsme dokázali dostat míč na zem a hlavně zvýšili pohyb. Díky tomu jsme začali domácí přehrávat a jim nezbývalo než čekat na naše chyby a podnikat rychlé protiútoky. Solidní kombinací na těžkém terénu jsme se dostávali na dostřel třebovské bráně, ale v koncovce jsme selhávali. A tak nás domácí jako blesk z čistého nebe potrestali. Po hrubé chybě našich obránců u brankové čáry, kdy přestali hrát, míč byl dvacet centimetrů v autu, přišla přihrávka před bránu a domácí neobsazený hráč pohodlně skóroval. Inkasovaný gól nás na chvilku přibrzdil v útočné aktivitě a domácí nás po našich chybách v rozehrávce mohli ještě jednou potrestat. Poté jsme je však opět přitlačili a Kříž vyrovnal. Jenže proti byl asistent na lajně, který mával ofsajd, který viděl asi jenom on. Zaslouženého vyrovnání jsme se dočkali z penalty, a to po naprosto zbytečném faulu.
V konečném hodnocení musím konstatovat, že všechny čtyři branky byly velice laciné. Naše mužstvo působilo v tomto utkání fotbalově vyspělejším dojmem, ale výpadek v první půli a chyby v defenzívě nás stáli další dva body."

Cerekvice n. L.  – Přelouč 2:2
Václav Slavík, trenér Přelouče: „Jak jsem řekl před zápasem bod je pro nás málo. A utkání to potvrdilo. Moc si vážím toho, že kluci bojovali až do konce a zápas alespoň zremizovali, když jsme doháněli dvoubrankové manko."