Letohrad – Živanice 2:1
František Dvořák, trenér FK Letohrad: „Utkání nadprůměrné úrovně, ve kterém šli hosté v úvodu do vedení. V poli byla hra vyrovnaná, ale Živaničtí byli jistější na míči a vytvořili si také ještě dvě vyložené šance, které nevyužili. Do druhého poločasu jsme nastoupili s touhou vyrovnat. Hosté působili pasivněji než v poločase prvním a my se dostávali více do hry. Po naší vyrovnávací brance se strhl na hřišti opravdový boj o tři body. Oba dva týmy šly za vítězstvím a hrálo se nahoru dolů. V závěru jsme byli šťastnější, protože hosté v 90. minutě svoji velkou šanci nevyužili. Naopak naše poslední akce utkání skončila v síti."
Milan Ujec st., trenér TJ Sokol Živanice: „To, že jsme celý zápas lepším mužstvem, že hrajeme kombinační fotbal, je nám houby platné. Výkon nám výsledkově zhatily individuální chyby jednotlivců. Úsilí celého mužstva tak vyšlo zcela vniveč a my zbytečně ztratili všechny body."

Dvůr Kr. – Pardubice B 2:0
Pavel Matějka, trenér TJ Dvůr Králové: „Celé mužstvo podalo naprosto zodpovědný výkon. Jsem spokojen, protože hráči předvedli velice dobrý přístup. Jediné, co mě mrzí, jsou nevyužité šance z prvního poločasu."
František Kovárník, trenér FK Pardubice B: „O naší prohře opět rozhodly standardní situace, ze kterých jsme dvakrát lacino inkasovali. My jsme byli ve finální fázi prakticky neškodní a proto je výhra Dvora úplně zasloužená."

Vysoké Mýto – Trutnov 1:0
Roman Oliva, trenér SK Vysoké Mýto: „Od začátku do konce jsme byli lepší, vytvořili jsme si spoustu šancí, které jsme neproměňovali. To je jediné, co mě na tom utkání mrzí. Jinak si myslím, že jsme opravdu hráli dobře."
Miloš Dvořák, trenér MFK Trutnov: „Domácí byli častěji v držení balónu, ale musím říct, my jsme dobře bránili. Měli jsme tam asi tři náznaky, kdy jsme šli do přečíslení, ale špatnou finální přihrávkou jsme se o tu šanci sami připravili. Na posledních deset minut jsme vysunuli Martina Kejzlara na hrot, vyvinuli nějaký tlak, ale bez gólovek."

Náchod – K. Hora 0:1
Jaroslav Panenka, trenér FK Náchod: „Když bych porovnal utkání s Kutnou Horou a před týdnem s Kolínem, tak tentokrát kluci zápas jednoznačně poctivě odbránili. O to více mě mrzí, že jsme tu branku dostali."

Ostrá – Kratonohy 0:3
Václav Pišta, trenér FK Kratonohy: „Na těžkém terénu jsme do zápasu vstoupili aktivně a než jsme vstřelili ve 14. min. první gól, stačili jsme neproměnit dvě šance. Domácí jsme za celou dobu pustili do jediné příležitosti na konci první půle, když po standardce hlavičkoval osamocený Hochmeister těsně mimo. Druhý poločas nás chtěli domácí zatlačit, což se jim nepovedlo, protože v 52. min. jsme vstřelili třetí gól. Zbytek utkání jsme měli pevně pod kontrolou, výhra mohla být ještě výraznější. Celý tým zaslouží velkou pochvalu za velmi dobrý, disciplinovaný a takticky výborně zvládnutý výkon."

Turnov – Ústí n. O. 2:1
Vladimír Chudý, trenér Jiskra Ústí nad Orlicí: „Bohužel nedělní zápas v Turnově jsme nezvládli. Dá se dokonce říci, že jsme odmítli vyhrát, nebo aspoň odmítli získat nějaký bod za remízu. Neodehráli jsme špatné utkání, začali jsme dobře, vytvořili si několik dobrých příležitostí, ale branku jsme nevstřelili. Soupeř naopak hned z prvního rohu dal gól. Nám se do poločasu podařilo vyrovnat a mohli jsme jít i do vedení 2:1, ale svoji tutovku jsme neproměnili. Druhý poločas byl vyrovnaný, ale šance byli zejména na naší straně. Tu nejvyloženější jsme ovšem v 53. minutě také zahodili, Zdeněk Vaňous neproměnil pokutový kop. A jak to bývá, nedáš, dostaneš, a soupeř nám vstřelil gól z trestného kopu. Svoje těsné vedení pak uhájil až do konce. Je to pro nás škoda, na body z Turnova tentokrát bylo."