HRADIŠTĚ – PARDUBIČKY 0:4
Jaroslav Mudroch, trenér Starého Hradiště: „Zasloužené vítězství hostů. Už v první půlce si vytvořili několik situací, kdy mohli skórovat. Branka přišla po průniku útočníka mezi stopery. Nám se podařilo převzít otěže ke konci poločasu. Hlavičky Götze a Hýska však v síti neskončily. Přečíslení čtyři na dva jsme také nezakončili gólem. V prvních minutách druhé půle jsme namazali na brejk, který hosté proměnili. My jsme se pak z frustrace vývoje zápasu věnovali jen útočné snaze. Naše šance však zůstaly neproměněny. Zato hosté chodili do odkryté obrany pohodlně s míčem až do prázdné brány. Hrajeme na půl plynu. A to prostě nejde…"
Luboš Pilař, trenér Pardubiček: „Pro nás velmi důležité utkání jsme zvládli. Od začátku jsme byli lepší vypracovali jsme si spoustu šancí. Jen jen díky bravurním zákrokům domácího brankáře a naší částečné zbrklosti jsme odcházeli do kabin jen s jednobrankovým vedením. Do druhé půle jsme vstoupili aktivně a hned na jejím začátku vstřelili gól. Ten nás uklidnil a poté jsme rychle přidali další dva. S výsledkem i hrou jsem velmi spokojen, hattrickem se blýskl Tomáš Králík. Pouze mě mrzí, že jsme si kromě vítězství odvezli i tři zraněné hráče. Hráčům chci poděkovat za to jak, se zápas zvládli."

LIBIŠANY – ÚSTÍ N. O. B 1:1 penalty 5:6
Josef Kaufman st., trenér Libišan: „Hosté byli nebezpeční, nebáli se nás. Bylo to utkání jako řemen. Zápas jednoznačně předčil úroveň této soutěže. Po něm jsme si říkali, že to byl vydatný test na krajský přebor (úsměv). Soupeř mě opravdu mile překvapil. Ústecké áčko mělo v divizi volno a tak značně posílil. A bylo to ku prospěchu fotbalu. Konečně s námi nějaké mužstvo chtělo hrát a ne se zakopávat před vlastní šestnáctkou. Brzy jsme vstřelili gól, ovšem oslavu nám hosté překazili, protože hráli až do poslední chvíle. V závěru vyrovnali a pak nás potrestali i v penaltách."

HORNÍ JELENÍ – LUŽE 3:2
Roman Hendrych, hrající asistent Horního Jelení: „Luže předvedla velmi dobrý výkon. Byla fotbalovější a alespoň bod si zasloužila. Nám se podařilo otočit vývoj zápasu ještě v první půli po dvou standardkách. Druhá začala mojí hrubou chybou, kterou hosté potrestali. Musím poděkovat klukům, že to nezabalili a bojovali až do konce. Třetí branku jsme dali po chybě gólmana a pak výsledek ubránili."