MATEŘOV – NASAVRKY 0:3
Jiří Hruška, trenér Starého Mateřova: „Soupeř nás přehrál ve všem. Naši hráči připomínali šneky, kteří při prvním přeletu gripenu zalezli do ulit a celý zápas nevylezli. Nepamatuji, že bychom doma za devadesát minut minut netrefili bránu. Doufám, že gripeny odletí, jinak příští týden, kdy hrajeme na Dolíčku, to bude ještě horší. Budeme se těšit, jestli vylezeme."

CHROUSTOVICE – ŘEČANY 0:2
Ladislav Chára, hrající asistent Řečan nad Labem: „Do Chroustovice jsme přijeli jako favorit pro povinné tři body. Dvacet minut to vypadalo, že to bude snadný úkol. Jenže domácí pak vystrčili růžky a my se z toho málem podělali. Do poločasu zahodili tři jasné šance. V kabině jsme si to vyříkali a šli s odhodláním zápas rozhodnou ve svůj prospěch. Druhá půle znovu začala naším tlakem a bylo jen otázku času, kdy to tam spadne. Domácí se navíc starali více o výroky rozhodčích než na hru. Dvacet minut před koncem chytili míč směřující do branky rukou a nebylo co řešit. Červená a penalta, kterou Hostinský proměnil. Pojistku, pak přidal opět Hostinský střelou z dvaceti metrů k tyči. Za druhý poločas snesou pochvalu všichni."

HLINSKO B – CHOLTICE 1:2
Luboš Vorlíček, trenér Choltic: „Domácí byli velice dobrým týmem. Přestříleli nás a měli více šancí,. My jsme z minima dokázali vytěžit dvě branky. Po nástupu do druhé půle dost pršelo a terén byl hodně těžký. Tentokrát jsme měli i to sportovní štěstí. Jinak kluci bojovali, dostali šanci další hráči, neboť někteří lehli a někdo odjel na dovolenou."

H. ŘEDICE – SEZEMICE 8:4
Ondřej Šedivka, hrající asistent Horních Ředic: „Všichni máme velkou radost, že jsme derby takhle zvládli. Že to ale takhle dopadne, nečekal určitě nikdo. Odehráli jsme nejlepší zápas na jaře s výbornou první půlkou. Řekli jsme si , že na Sezemice vletíme, a to se nám podařilo. Bylo nás plné hřiště a brzy jsme zápas rozhodli. Poločas byl 6:0 a to jsme další šance nedali. Ve druhém jsme, jak to tak bývá trošku polevili, a soupeř zkorigoval výsledek. I tak, ovšem všichni hráči zaslouží pochvalu a dík."
Ondřej Kumpan, trenér Sezemic: „Předvedli jsme parodii na obrannou činnost celého týmu. Po dvanácti minutách to bylo 3:0 a po zápase. Takových laciných gólů, co jsme soupeři darovali, to se jen tak nevidí. Ředice daly rychlé góly, to je nakoplo a zápas měly v pohodě pod kontrolou. Do naší rozhozené obrany chodily jak se jim zachtělo. Z naší strany to byla v první půli obrovská ostuda. Po změně stran jsme se trochu zlepšili a dokázali alespoň trochu zmírnit debakl. Soupeři můžeme jen pogratulovat k výkonu."

SRUBY – ROH. BĚLÁ 2:1
Josef Radouš, vedoucí týmu Rohovládovy Bělé: „Do utkání jsme vstoupili velice aktivně. Většina prvního poločasu se odehrávala na polovině domácího celku. Bohužel převahu a tlak jsme nedokázali zužitkovat a soupeř v 61. minutě, z první střely na branku, vstřelil vedoucí gól. Při snaze o vyrovnání jsme přeskupili mužstvo a domácí do otevřené obrany trestali dalším gólem. Posledních deset minut hráči vyvinuli tlak, ale vstřelili pouze snižující gól."