Jeden z nich prohraje. Tedy pokud si nerozdělí body za remízu. Ve šlágru kola hostí zítra dopoledne pardubická juniorka Choceň. Jedná se o souboj neporažených, respektive týmů, které neprohrály po devadesáti minutách.

V domácím prostředí se představí také Přelouč. Nováček před vlastními diváky ještě netratil ani bod, aniž by inkasoval. Dnes však přivítá soupeře, který se v loňské sezoně pohyboval v divizi.

Třetí venkovní výjezd nemine Moravany. Těm, ale cestování v roce 2015 nevadí. U nepřátel získaly více bodů než doma. A ve stejném duchu by rády pokračovaly i na půdě pokulhávajícího Žamberka.
Šichta čeká rovněž Holice. V Hlinsku se jim nikdy nehrálo moc dobře. Přestože v posledních letech nepříznivou bilanci trochu vylepšily, nikdo jim nic zadarmo nedá…

Sobota 17.00: FK Přelouč (7., 7 b., 5:6) – FK Česká Třebová (11., 5 b., 5:10).
Václav Slavík, trenér Přelouče: „Před zápasem v Holicích jsme chtěli, aby se kluci snažili podat nebojácný výkon. Bohužel se to nepodařilo. To se musí v dnešním utkání změnit. My musíme herně lepší so
Tip Deníku: 0

Sobota 17.00: 1.FC Žamberk (13., 3 b., 2:7) – TJ Sokol Moravany (8., 6 b., 5:4).
Miroslav Kaluža, trenér Moravan: „Do Žamberka jedeme s cílem bodovat. Domácím tým má, stejně jako my, pomalejší rozjezd v soutěži. Toho bychom rádi využili. Bohužel musím opět pohnout sestavou. Přímo z Lanškrouna se totiž přesunul na operační sál Imramovský se zlomeninou ruky. A Hurta nám na tři týdny odlétá na testy soutěže MLS (pozn. red. – Major League Soccer, profesionální fotbalová liga) do USA."
Tip Deníku: 0

Neděle 10.15: FK Pardubice B (1., 12 b., 12:1) – FK Agria Choceň (4., 10 b., 7:3). Hř. Pod Vinicí č. 2.
František Kovárník, trenér Pardubic B: „V nedělním dopoledni přivítáme velmi kvalitní tým, který pomýšlí na umístění v horních patrech tabulky. Chceme navázat na kvalitně sehrané domácí zápasy a potvrdit současné vedoucí postavení v soutěži. S hráčským kádrem nemáme problém."
Tip Deníku: 1

Neděle 17.00: FC Hlinsko (12., 4 b., 4:5) – SK Holice (5., 8 b., 11:5).
Václav Velinský, trenér Holic: „Máme zraněných pár hráčů, tak dostanou příležitost další kluci z kádru. Uvidíme jak se s utkáním vypořádáme jako tým. Hlinsko hraje v domácím prostředí velice důrazný fotbal, se kterým jsme měli problémy v posledním měření sil. Proto se zodpovědně připravíme a každopádně budeme chtít získat nějaké body."
Tip Deníku: 0