Sudá a lichá… S velkou dávkou nadsázky řečeno Bud Spencer a  Terence Hill se pokračování známého filmu nedočkají ani po dalším kole krajského přeboru. Protože, žádná lichá zkrátka nebyla. Dva, čtyři a šest. Tak to jsou počty branek, které pomohly zástupcům pardubického okresu k výhrám.  Ano, zní to až neuvěřitelně, ale všichni „naši" zvítězili. Až v šestém kole. Vidíte, a zase sudá.   Aby toho nebylo málo, tak Pardubičky jsou v tabulce druhé, Moravany šesté a Holice osmé. Premiérově se tak všechny zmíněné týmy vyhouply do horní poloviny.

Holice – Dolní Újezd 4:0
Jan Zirnsák, asistent trenéra Holic: „V tomto utkání jsme si stejně jako v těch předchozích vytvořili několik šancí. Tentokrát jsme je již využili a zaslouženě vysoko zvítězili. Od začátku střetnutí jsme byli aktivnější a měli častěji míč na svých kopačkách. Nejdříve Ručka trefil pouze břevno. Poprvé jsme se radovali ve 14. minutě. Ručka nahrál  Jiráskému, který podél brankáře otevřel účet.
Hned po přestávce mohli hosté vyrovnat, ale Kopřiva s gólmanem Češkou nebezpečí odvrátili. A udeřili jsme my. Třikrát po sobě. V 51. minutě Jiráský  předložil míč Jiroutkovi, pro kterého nebyl problém míč dopravit do sítě. O tři minuty později Ručka naservíroval Kloudovi. V 55. minutě  se po rohu Jiroutka trefil hlavou Kopřiva. Pak ještě Machatý orazítkoval břevno.
Bohužel se ale nám rozšířila marodka o Pištoru a Koska, kterému se obnovilo svalové zranění. Jinak bych chtěl týmu poděkovat za výhru, která ukončila dlouhé domácí čekání Holic na tříbodový zisk."

Chrudim B – Pardubičky 1:2
Kamil Řezníček, trenér Pardubiček: „Vítězství v Chrudimi si velice cením, neboť se nerodilo snadno. Narazili jsme na velice silného a kvalitního protivníka. Od úvodního hvizdu se hrálo v rychlém tempu. Obě mužstva se snažila hrát kombinačně a férově, což vzhledem k tomu, že se hrálo na umělé trávě, velmi kvituji. V prvním poločase si oba týmy vypracovaly několik šancí. Nám se podařilo skórovat po dlouhém autu Sokola, který prodloužil Svoboda na volného Mihovského.
Druhá půle se odehrávala ve stejnému duchu jako ta první. Celý mančaft dále kvalitně pracoval směrem dozadu a soupeři jsme nedovolovali ohrozit naší branku. Bohužel po ojedinělém zaváhání jsme inkasovali. Nesložili jsme však zbraně a prakticky z protiútoku jsme umě zakombinovali. Na konci akce stál znovu Mihovský. Chrudim v závěru svojí hru zjednodušila a snažila se centrovaným míči do našeho brankoviště vypracovat si nějakou šanci. Její závěrečný tlak jsme ustáli a ještě jsme si vytvořili dvě vyložené příležitosti. Musím všechny naše hráče pochválit za přístup a vyspělý herní projev. Vynikli Mihovský, Svoboda a Kutílek. K vysoké kvalitě utkání přispěli svým výkonem i domácí."

Moravany –  Litomyšl 6:3
Milan Bakeš, trenér Moravan: „Zápas s Litomyšlí se nesl v trendu loňské sezony. Opět jsme byli svědky brankové přestřelky, která tentokrát vyzněla v náš prospěch. V prvním poločase se skóre přelévalo z jedné strany na druhou. Hosté se z první návštěvy na naší polovině ujali vedení. Inkasovaná branka nás zmrazila jen na okamžik a brzy jsme po chybě v hostující defenzivě vyrovnali. Vstřelený gól nás dostal na koně a soupeře  dostali pod tlak. Vytvořili jsme si několik brankových příležitostí, ale dokázali proměnit jen jednu. Místo abychom soupeře dorazili, nabídli jsme mu laciné vyrovnání chybnou rozehrávkou. A netrvalo dlouho a hosté nás trestali potřetí. Nutno poznamenat, že jsme soupeři naservírovali všechny tři branky jak podnose.
Druhý poločas se zpočátku odehrával ve středu hřiště a byl vyrovnaný. Pak se nám však podařilo srovnat a od této chvíle se zápas zlomil. Litomyšl jsme začali přehrávat ve středu hřiště a postupně se začali prosazovat střelecky. Konečně jsme alespoň z části dokázali proměňovat vypracované příležitosti a taky trestat soupeřovy hrubky v defenzivě. Jsem rád, že se prosadilo šest různých střelců.
Pro hosty je skóre dost kruté, protože mají velmi šikovný mladý tým. Ale když si projdu utkání zpětně, je konečný výsledek odpovídající. Mužstvo musím pochválit, že dokázalo dvakrát otočit nepříznivé skóre a hrálo s chutí až do posledního hvizdu rozhodčího."