Choltice – Proseč 5:1
Luboš Vorlíček, trenér Choltic: „Velice nám pomohlo, že jsme vstřelili dvě rychlé branky. Kluci se dostali do klidu a pak na větším hřišti, než je soupeř zvyklý, vládli. Využívali jsme křídelních prostorů a centrů ze stran. Dali jsme dva další góly a ve 22. minutě vedli už 4:0. Pak jsme trochu polevili a Proseč snížila. Obživla a do konce poločasu nám zatápěla. Vyšel nám nástup i do druhé půle a pak už jsme hráli tak, aby se nikdo nezranil. Musím pochválit všechny kluky. Jak se říká, žrali trávu… Historicky první vítězství v krajské I. B třídě mělo velmi sladkou příchuť. Dokonce někteří fanoušci si přáli, aby se nevypínala světelná tabule. Prý se tam 5:1 už nemusí nikdy objevit (směje se)."

Sezemice – Roh. Bělá 1:3
Ondřej Kumpan, trenér Sezemic: „Ztratili jsme vyhrané utkání způsobem, kterým to dokážeme asi jen my. Od začátku se hrál celkem vyrovnaný zápas. Hosté několik zahrozili ze vzduchu, ale větší šanci jsme měli my. Postupovali jsme sami na bránu, ale nedali jsme. Až pět minut před koncem první půle nás dostal do vedení Jirka Kašpar, když mu parádní uličku vydláždil Borovec. O chvíli později podobná šance skončila těsně vedle. Ve druhé půli se půl hodiny nic nedělo, až přišel náš zkrat. Nejprve po naší standardce hosté z brejku srovnali a chvilku potom jsme jim sami darovali gól, špatnou malou domů. Třetí gól pak padl po další chybě do otevřené obrany. Ohledně nasazení klukům nemůžu nic vytknout. Pohřbily nás neproměněné šance a obrovské chyby."
Jaroslav Novák, trenér Rohovládovy Bělé: „ Utkání hodnotím kladně, pouze co se týče výsledku. Jinak herně jsme nepředvedli to, čeho jsme schopní. Hlavně v prvním poločase. Především jsme přišli o dva hráče, dokonce jeden byl odnesen na nosítkách. Soupeř se na nás dobře připravil a krátce před koncem prvního poločasu se dostal do vedení. Do druhé půle jsme přeskupili sestavu a domácí se půlhodiny bránili. Pak během dvou minut Starý otočil stav utkání dvěma slepenými góly. Sezemičtí nezvládali v hlavách myšlenku, že bychom je snad mohli poprvé v soutěžním zápase porazit a přidali na důrazu. Z toho vyplynula řada faulů, když ten poslední na Brauna si zasloužil červenou. Nicméně dohrávali jsme v deseti, protože všechny náhradníky jsme již vystřídali. Přesto jsme ještě přidali třetí gól."

H. Ředice – St. Mateřov  0:2
Ondřej Šedivka, hrající asistent trenéra Horních Ředic: „Nestřílí nám to a proto jsme opět bez bodu. Místo abychom v první půli vedli, dostali jsme gól z trestňáku. Na začátku druhého poločasu jsme si vybojovali několik rohů a nebezpečných autů, ale v šestnáctce soupeře nám chybí větší důraz, klid a také pověstné štěstí. Ke konci zápasu nám už docházely síly. Po rohovém kopu jsme inkasovali podruhé a bylo hotovo."
Radek Klíma, hrající trenér Starého Mateřova: „Do utkání vstoupili lépe domácí, ale jejich dvě obrovské šance jsme se štěstím ustáli. A další nebezpečné závary vyřešil gólman Procházka. Před poločasem se nám podařilo po rozehrané standardní situaci vstřelit vedoucí branku. Do druhé půle jsme však vstoupili strašně. Ředice nás zatlačily a vypadalo to, že je jen otázka času, kdy vyrovnají. To se jim naštěstí nepodařilo. V závěru jsme dali uklidňující druhý gól. Výsledek je vzhledem k průběhu hry pro domácí krutý. Rád bych poblahopřál novopečenému otci Petrovi Kalousovi k narození syna Honzíka a stoperu Tomáši Zachovi k narození dcery Gabriely. Letošek je pro naši kabinu a především pokladníka mimořádně plodný…"

Řečany n. L. – Nasavrky 4:1
Ladislav Chára, hrající asistent Řečan nad Labem:
„Do utkání jsme šli s cílem vyhrát. To se nám také povedlo, ale až ve druhé půli po zlepšeném výkonu a proměňování příležitostí. V prvním poločase jsme měli dvacet minut jasnou převahu. Místo vedení 3:0 jsme zase inkasovali doma jako první. Po pauze jsme zvýšili aktivitu a odměna za snahu se dostavila v podobě čtyřech gólů. Trefili se M. Moravec, Hostinský, Bank a poprvé v našem dresu Honza Fofoňka. Chválíme všechny kluky za druhý poločas, který jsme odehráli i přes úmorné vedro ve slušném tempu."⋌(zz)