Pardubice B – Svitavy 0:1
Již ve třetí minutě pálil tvrdě Belej, ale trefil střed branky, kde stál připravený Čihař.   Poté si vytvořili převahu domácí, kteří zejména kolem dvacáté minuty přikovali soka před jeho bránu. Jenže jim chyběla finální přihrávka. V závěru poločasu zase zahrozily Svitavy, když po pasu Seidlera mířil vedle Belej.
Ve 49. minutě zahrával trestný kop z dobré pozice Janecký, ale jeho střelu podél zdi Ehrenberger chytil. V 54. minutě přišel rozhodující okamžik zápasu, když nepovedenou přihrávku Konvaliny na Vencla vystihl Belej. Ač tísněn se dostal do střelecké pozice a prostřelil Čihaře. V 60. minutě hosté rozehráli trestný kop do strany a po centru zprava nedokázal usměrnit míč do branky Svoboda. Za další tři minuty poslal Belej do šance Svobodu, který dělovkou trefil břevno! Domácí se snažili vytvořit si tlak, ale jejich útočné akce končily na hranici velkého vápna. Až v 79. minutě se po kombinační akci dostal do šance Klátil, jeho střelu však Ehrenberger vyrazil. V 86. minutě to zkoušel znovu střídající Klátil, ale jeho pokus byl sražen na roh. Vyrovnání nepřinesl ani závěrečný tlak, ve kterém domácím chyběl větší důraz ve vápně a i pověstná trocha štěstí, aby se míč odrazil k nim a ne hráčům Svitav.

Holice – Nový Bydžov 1:3
Po  opatrné desetiminutovce  převzali iniciativu domácí. Ve 14. minutě z otočky pohotově vystřelil Kroutil, ale jeho pokus byl zblokován. Prakticky vzápětí Holice přečíslily soupeře, ovšem Skalického střelu vyráží Drugda na roh. Po jeho zahrání hlavičkoval osamělý Michalec a hosté s námahou odvracejí do zámezí. blokují střelu na další RK. Ve 25. minutě už se skóre měnilo po ukázkovém trestném kopu Kopřivy. Ve 29. minutě Pavlásek váhal s rozehrávkou a Michalec ho obral o míč. K jeho centru na přední tyč se prodral Kroutil, ale Drugda reflexivně jeho šanci zneškodnil. Z protiútoku vyvezl Žalman míč středem, posunul na Tomeše, který v pravý okamžik prostrčil za beky domácích na rozběhnutého Gorola. Ten udělal kličku Schmeiserovi a vyrovnal. Ještě do přestávky mířili z dobrých pozic vedle Krpata a Skalický.
Ve druhé půli  už měli více ze hry hosté. V 56. minutě se Tomeš zbavil kličkou gólmana nicméně z úhlu netrefil bránu. Míč prošel napříč malým vápnem, kde ho dostihl Tlustý, který však střílel mimo. V 59. minutě zachytil Gorol rozehrávku domácích posunul míč na volného Bastina, který našel zpětnou přihrávkou Tomeše, pro něhož bylo snadné zasunout míč do téměř prázdné klece. V 64. minutě Žalmana poslal míč za beky na Labíka, který z první objevil ve vápně naběhnutého Bastina a ten upravil  na rozdíl dvou branek. Další dvě příležitosti už Bydžov nevyužil.