I. A třída

Sobota 15.00: Titanic Srch (10., 17 b., 17:20) – Vysoké Mýto B (5 , 22 b., 23:20). Podzim: 0:5.
Rostislav Němeček, trenér Srchu: „Pochopitelně chceme bodovat, abychom zahájili jaro úspěšně a nepřivodili si zbytečné problémy. Příprava nebyla sice nic moc, ovšem na hráčích je vidět nažhavenost. Do utkání jdeme s respektem, neboť rezerva Vysokého Mýta měla v zimě slušné výsledky."
Tip Deníku: 0

Neděle 15.00: MFK Chrudim C (3., 24 b., 26:18) – Přelouč (2., 26 b., 33:16). Hř. UMT. Podzim: 0:6.
Václav Slavík, trenér Přelouče: „Jako celou přípravu tak i nyní nejsme schopni dát dohromady základní sestavu z hráčů áčka. Absence zapříčinily zdravotní problémy a pracovní povinnosti. Doufám, že nám pomohou kluci z béčka a dorostu. Až na malé výjimky jsme v zimě předváděli trapné výkony. Tak věřím, že v mistráku, bude náš výkon daleko lepší. Tím mám na mysli hlavně přístup k zápasu."
Tip Deníku: 1

Neděle 15.00: FK Jiskra Heřmanův Městec (9., 19 b., 24:29) – TJ Sokol Staré Hradiště (8., 20 b., 17:18). Na podzim: 0:3.
Jaroslav Mudroch, trenér Hradiště: „Prostředí v Heřmaňáku je pro fotbal ideální, samozřejmě hlavně pro domácí. Většinou po pádu z vyšší soutěže přichází ta správná motivace až v jarních odvetách, takže nás nečeká nic jednoduchého. Nám se závěr zimní přípravy nevydařil. Měli jsme z různých důvodů řadu absencí a nebylo všechno v pořádku, tak jak by mělo. Dovést zápas do penaltového rozstřelu by bylo pro nás úspěchem. S tím bychom byli spokojeni."
Tip Deníku: 1

I. B třída

Sobota 15.00: TJ Sokol Rosice n. L. (13., 9 b., 18:40) – FC Libišany (1., 32 b., 46:18). Podzim: 1:5.
Petr Čihák, trenér Rosic: „V jarní premiéře k nám přijede vedoucí tým a favorit soutěže, který v zimě svůj už tak kvalitní kádr ještě posílil. Čeká nás těžký soupeř, ale my nemáme na úvod co ztratit. Budeme bojovat o dobrý výsledek. Zimní pauza byla dlouhá, a proto se již hráči na mistrovský zápas těší. Doufáme, že nás podpoří i diváci, které na zajímavý zápas zveme."
Jan Zadrobílek, trenér Libišan: „Jsme ještě silnější na podzim. Přišli čtyři noví hráči, a tak nemůžeme myslet na nic jiného, než je vítěství. Domácí ale hrají o záchranu a určitě nám nedají nic zadarmo. Po herní stránce bychom je měli převýšit, ovšem největší obavy máme z terénu a počasí."
Tip Deníku: 2

Sobota 15.00: SK Starý Mateřov (4.,23 b.,42:19 – SK Chroustovice (9., 17 b., 27:34). Na podzim: 5:2.
Jiří Hruška, trenér, Starého Mateřova: „Do utkání jdeme s jednoznačným cílem, a tím je vítězství. Doma už jsme poztráceli bodů dost. Příprava se nám celkem vydařila, ale všichni víme, že mistráky jsou úplně o něčem jiném. Otazník visí pouze nad startem Křížka, který si přivezl drobné zranění z utkání s Načešicemi."
Tip Deníku: 1

Sobota 15.00: TJ Sokol Dobříkov (12., 14 b., 19:36) – TJ Spartak Sezemice (10., 16 b., 26:37). Na podzim: 3:1.
Ondřej Kumpan, trenér Sezemic: „Příprava se nám vůbec nevydařila, účast byla na většině tréninků bídná. Dobříkov se značně posílil, navíc hraje doma, takže favorit je daný. My můžeme jen překvapit."⋌Tip Deníku: 1

Neděle 12.00: TJ Sokol Mnětice (14., 8 b., 17:67) – SK Řečany n. L. (7., 21 b.,31:27). Podzim: 1:2.
Martin Tláskal, hráč Mnětic: „Hned na rozjezd nás prověří kvalitní soupeř. Pokud se chceme udržet ve hře o záchranu, musíme bodovat hlavně doma. Tak jako v minulé sezoně, kdy se z Mnětic až na výjimky, třeba právě Řečany, body nevozily. Doufám, že si tohle hráči uvědomí a přistoupí tak k utkání."
Jiří Kočí, trenér Řečan: „Možná to někoho překvapí, ale já beru tento zápas, jako utkání o šest bodů. Pokud nebudeme bodovat, tak se nasměrujeme na boj o udržení. Očekávám velmi těžké utkání, zejména proto, že jde o první jarní a domácí mají šanci nastartovat se k záchraně. My se, oproti přípravě, musíme zlepšit ve všech činnostech, jinak ostrouháme."
Tip Deníku: 2

Neděle 15.00: TJ Sokol Sruby (6., 21 b., 33:23) – TJ Sokol Rohovládova Bělá (8., 20 b., 32:19). Hřiště Na Dolíčku. Na podzim: 0:1.
Jaroslav Novák, trenér R. Bělé: „Na první jarní zápas se těšíme. Ve Srubech nás nečeká nic lehkého, ale příprava se nám vydařila. Kluci vytvořili výbornou partu a chtěli na sobě pracovat. Na jaře máme v plánu hrát útočný fotbal pro diváky, což jsme praktikovali přípravě a výsledky to doložily. Nebudeme sice úplně kompletní, jak bychom si představovali, ale import bodů ze hřiště soupeře by nám pomohl v pohodě se usadit ve středu tabulky."
Tip Deníku: 1