Sobota 10.15: FK Pardubice C (3. místo, 40 bodů) – Sokol Morašice (13. místo, 15 bodů). Na podzim 5:0.
František Kovárník, trenér Pardubic C: „Na utkání v domácím prostředí se po dvou zápasech venku těšíme a chceme pokračovat v dobrých jarních výkonech a doma získat povinné tři body. Soupeře ale v žádném případě nesmíme podcenit. Mužstvo je zdravotně v pořádku a není důvod výrazně měnit sestavu, do branky se postaví po delší době Žák."

Sobota 17.00: Sokol Staré Hradiště (10. místo, 28 bodů) – MFK Chrudim C (7. místo, 30 bodů). Na podzim 1:1.
Jaroslav Mudroch, trenér Hradiště: „Čeká nás běhavý soubor plný mladíků. V Chrudimi jsme sehráli zápas celkem slušně a odvezli si alespoň bod. Rádi bychom potvrdili vítězstvím tříbodový zisk ze Slatiňan."

Sobota 17.00: Valy (14. místo, 14 bodů) – Sokol Živanice (4. místo, 39 bodů). Na podzim 3:3.
Jiří Ptáček, trenér Valů: „Jsme schopni porazit prvního i prohrát s posledním. Zápas proti Živanicím bude z tohoto pohledu otevřený. Naše motivace je jasná, hrajeme o záchranu. Pokud ani v domácím prostředí nebudou chtít hráči odevzdat co nejlepší výkon, bude to na zamyšlenou. Abychom se udrželi, musíme bezpodmínečně bodovat doma a ještě přivést do konce soutěže i něco z venku. Mysleli jsme si, že přijde pár lidí, ale v době zápasu hrajeme zrovna hokej se Slováky, takže to bude spíš bez diváku. To je pro nás hodně špatná zpráva."
Petr Rejman, trenér Živanic: „Vzhledem k výkonům a postavení v tabulce musíme hrát na tři body. Jinak je každá ztráta bodů velkým propadákem."

Sobota 17.00: Sokol Březová n. Svitavou (8. místo, 29 bodů) – FC Titanic Srch (5. místo, 37 bodů). Na podzim 0:2.
Rostislav Němeček, trenér Srchu: „Březová je nepříjemný soupeř, v domácím prostředí to platí dvojnásob. Co mám informace, hraje teď výborný fotbal. Na podzim jsme ji sice porazili, ale teď to bude úplně jiné."

Neděle 17.00: Sokol Moravany (1. místo, 43 bodů) – FK OEZ Letohrad B (6. místo, 32 bodů). Na podzim 4:3.
Milan Bakeš, trenér Moravan: „V domácím prostředí nás čeká nepříjemný a nevyzpytatelný soupeř, který  dokázal na venkovních hřištích kdekoho překvapit. Sestava letohradské zálohy se mění v každém kole, takže uvidíme, s kým dorazí tentokrát k nám. Jejich způsob hry se ale nemění.Největší pozor si musíme dát hlavně na jejich rychlý přechod do útoku a vyvarovat se zbytečných ztrát v přechodové fázi. My bychom rádi navázali na kvalitní momenty z minulých dvou kol a přenesli je do nedělního utkání. Byl bych rád, aby nás v posledních kolech přišlo povzbudit co nejvíce moravanských fanoušků. Jejich podporu budeme v té nejdůležitější části sezony potřebovat."

Neděle 17.00:  Sokol Dolní Újezd (11. místo, 23 bodů) – FK Přelouč (2. místo, 40 bodů). Na podzim 1:2.
Václav Slavík, trenér Přelouče: „V utkání s Valy se nám zranili tři hráči, z toho u dvou to vypadá na dlouhodobou záležitost, takže máme velké problémy se sestavou. Nicméně bychom chtěli v Dolním Újezdě protrhnout smůlu, protože co si pamatuji, tak jsme zde nikdy nebodovali."