Jako v Premier League si musejí připadat účastníci krajského přeboru. Rozhodně ne kvalitou, nýbrž zhuštěným programem. Ale to je úděl vícečlenných soutěží. Po středečním vloženém kole všichni čtyři zástupci pardubického okresu mašíruji na bitevní pole soupeře. Nejdále se podívá „Celtic", nejtěžší úlohu budou mít Moravany.

Sobota 17.00: 
SK Vysoké Mýto (1., 54 b., 60:24) – Sokol Moravany (12., 27 b., 33:45). Na podzim: 1:0.
Milan Bakeš, hrající trenér Moravan: „Ve středečním vloženém kole se nám alespoň podařila zastavit série proher na vlastním hřišti.  Proti Hlinsku jsme dokázali v závěru urvat bod. Snad se od tohoto zisku odrazíme k lepším zítřkům. Rozhodně to ale nebude jednoduché.
Dnešním utkáním zakončíme šňůru pěti zápasů v průběhu třinácti dnů. Bohužel jsme dosud z těchto utkání dosud získali pouhé čtyři body a teď nás navíc čeká lídr soutěže. K naší smůle vysokomýtští hráči v posledních dvou kolech ztratili pět bodů, takže si nemohou dovolit další zakolísání. Navíc, když se na ně bodově dotáhla chrudimská rezerva. A kromě kvalitního celku nás čeká i problém se skládáním vlastní sestavy. Už ve středu nám ze zdravotních důvodů chyběli čtyři hráči a k nim na víkend přibyly další dvě omluvenky. Přesto věřím, že těch jedenáct statečných, kteří naskočí, zabojují a favorita zaskočí."              Tip Deníku: 1

Sobota 17.00:
FK Agria Choceň (6., 34 b., 43:40) – Sokol Živanice (9., 31 b., 45:40). Na podzim: 0:3.
Radek Vrážel, hrající asistent trenéra Živanic: „Středeční utkání v Přelouči měl z obou stran podprůměrnou úroveň. Jednalo se spíše o nakopávanou, která neměla s kombinačním fotbalem nic společného. Diváci byli ochuzeni o šance. Góly tak mohly padnout jen po závarech či ze standardních situací. Oba brankáři však byli pozorní. Pochvalu zaslouží Beran.
Co se týče utkání v Chocni,  chtěli bychom přivést nějaké body ze hřiště soupeřů. Jenže,  výkon který jsme předvedli v Přelouči, nám rozhodně na rozjeté domácí nebude  stačit. Musíme se zlepšit po všech stránkách. V opačném případě odjedeme s prázdnou. Chybět bude Pecivál, jinak jsme kompletní."                 
Tip Deníku: 1

Sobota 17.00:
Sokol Dobříkov (10., 31 b., 34:33) – FK Přelouč (15., 19 b., 22:54).  Na podzim: 0:2.
Václav Slavík, trenér Přelouče: „Utkání se Živanicemi raději ani nebudu hodnotit, protože bych byl opět předvolán na zasedání Disciplinární komise (ušklíbne se).
Pozitivní zprávou je to, že se nám začíná vyprazdňovat marodka. Nicméně uzdravení kluci to půjdou raději zkusit za rezervní tým, než že je budu brát s námi do Dobříkova. Ten je doma velice silný, takže bodový zisk by byl pro nás úspěchem. A rovněž velkým povzbuzením do závěrečné fáze soutěže."                        
Tip Deníku: 1

Neděle 17.00:
Slovan Moravská Třebová (16., 15 b., 23:41) – FK Pardubice C (7., 33 b., 39:29). Na podzim: 0:4.
František Kovárník, trenér FK Pardubice C: „Po třech prohrách v řadě jsme již nutně potřebovali v Litomyšli bodovat. To se nám povedlo a naše výhra byla zcela zasloužená. Soupeře jsme přehrávali zejména ve středu zálohy, dobře jsme plnili obranné úkoly. A vytvářeli si šance, z nichž jsme dvě proměnili. Mít více štěstí v koncovce, tak naše výhra mohla být vyšší. Za bojovnost a přístup tentokrát musím pochválit všechny hráče bez výjimky, když nejvíce vynikli Buriánek, Fiala, Křivka a Růžička.
V neděli zajíždíme na hřiště soupeře který nám moc nesedí. Budeme usilovat o bodový zisk i přes to, že pojedeme v úplně jiné sestavě než jsme hráli středeční zápas. Příležitost dostanou někteří dorostenci a hráči širšího kádru kteří nehráli."        
Tip Deníku: 2