Sobota 17.00: FC Titanic Srch (2., 12 b., 11:6) – FK Česká Třebová B (4., 8 b., 10:5).
Rostislav Němeček, trenér Srchu: „Momentálně se nacházíme v absolutní pohodě, což neznamená, že můžeme spát na vavřínech. První půle minulého utkání toho budiž důkazem. K fotbalovosti musíme přidat více zodpovědnosti. Proti České Třebové musím oželet dvou hráčů ze základu."
Tip Deníku: 0

Sobota 17.00: FK Přelouč (7., 5 b., 9:7) – SK Spartak Slatiňany (8., 4 b., 10:14).
Václav Slavík, trenér Přelouče: „Nejdříve bych se chtěl vrátit k minulému kolu, respektive k hodnocení zápasu trenéry. Jak může pan Mudroch napsat, že si zasloužili výhru za výkon ve druhé půli, když si za celý zápas vytvořili pouze jedinou vyloženou šanci proti našim šesti. Tak nevím, asi jsem slepý, nebo Hradiště nehrálo proti Přelouči. Tímto považuji hodnotit utkání za zbytečné. Jinak na zápas se Slatiňany jsme připraveni v rámci možností. Někteří stále čerpají dovolené či jsou nemocní."
Tip Deníku: 1

Sobota 17.00: Mezilesí Načešice (5., 8 b., 10:8) – Sokol St. Hradiště (3., 10 b., 7:4).
Jaroslav Mudroch, trenér Hradiště: „Zatím se nám oba venkovní zápasy bodově vydařily. K nováčkovi soutěže ale zajíždíme s respektem. Zvláště na domácím hřišti je těžké čelit jeho ofenzivní síle. Bohužel nemůžeme počítat s Götzem, kterého postihlo vážné zranění. "
Tip Deníku: 0

Neděle 17.00: AFK Horní Jelení (1., 12 b., 16:1) – FC Jiskra 2008 (14., 0 b., 5:11).
Jaroslav Frydrych, trenér Hor. Jelení: „Nemůžeme koukat na postavení hostů v tabulce. Je totiž otázkou času, kdy si zvyknou na jiný fotbal, než se hraje v I. B třídě. A přikloní se k nim více štěstí. Určitě je nepodceníme a budeme hrát jako předcházející domácí zápas. To znamená vytáhneme zbraně jako bojovnost, nasazení a fotbalovost. Nemůžeme zklamat naše fantastické diváky a doma zaváhat doma. Co se týká sestavy, nebudeme se vymlouvat na zranění nebo nemoci, protože máme dostatečně široký a kvalitní kádr."
Tip Deníku: 1