Sobota 16.30: SK Pardubičky (5., 9 b., 11:6) – Sokol Libchavy (6., 7 b., 7:8).
Kamil Řezníček, trenér Pardubiček: „V souboji dvou nováčků se budeme snažit napravit reputaci a hlavně si spravit chuť po minulém zápase. Bohužel se nacházíme ve složité situaci, neboť máme po posledním utkání velkou marodku. Nebude jednoduché poskládat základní jedenáctku ze zdravých hráčů. Přesto všechno hrajeme doma a to nám velí podat co nejlepší výkon a pokusit se získat ztracené body."    
Tip Deníku: 1

Sobota 16.30: Sokol Staré Hradiště (14., 1 b., 7:21) – FK Jiskra Heřmanův Městec (4., 10 b., 10:6).
Jaroslav Mudroch, trenér Hradiště: „Úvod soutěže se nám nepovedl. K tomu, abychom mohli předvádět lepší výkony, nám chybí větší soustředěnost a také semknutost. Každé zaváhání během utkání je pro psychiku v této situaci nepříjemný zádrhel. Tak uvidíme, jestli se z toho vyhrabeme."
Tip Deníku: 1

Neděle 16.30: Bítovany (1. místo, 15 bodů, skóre 25:5) – Valy (9., 6 b., 8:13).
Jiří Ptáček, trenér Valů: „Na půdě vedoucího celku nemáme co ztratit. Pokud budeme pokračovat ve výkonech z posledních dvou kol, mohli bychom sehrát s vedoucím celkem tabulky vyrovnaný zápas. Důležité ale je, abychom pokračovali ve střelecké produkci. Bude nám však chybět potrestaný Kubánek a proti týmu, kde se to hemží techniky, to je citelná ztráta."
Tip Deníku: 1

Neděle 16.30: Svitavy B (7., 7 b., 9:11) – FC Titanic Srch (3., 10 b., 13:9). Hřiště UMT Lány.
Josef Jiráň, sekretář Srchu: Do Svitav jedeme kompletní s cílem navázat na výkon v Třemošnici. Otázkou je, jak se domácí posílí o hráče áčka. Proto je v tuto chvíli těžké odhadovat naše šance. Nehledě na to, nechceme odjet s prázdnou.   
Tip Deníku: 0