Tesla Pardubice A (6. místo, 21 bodů) - Sokol Ovčáry (2. místo, 30 bodů) – sobota 14 hodin, Letní stadion.

V posledním podzimním utkání, které je o tomto víkendu jediné na Pardubicku, přivítá Tesla Pardubice A na Letním stadionu ambiciózní celek Ovčár. Ten je v tabulce na druhém místě se ziskem třicet bodů při skóre 29:10. Nutno poznamenat,že 21 bodů však získal na domácí trávníku. Venku se tomuto celku z okresu Mělník tolik nedaří.

Naopak domácí Tesla již osm zápasů v řadě neprohrála a po nepříliš povedeném vstupu do sezony se rozehrála k dobrým výkonům, po kterých se posunula na šestou příčku se ziskem 21 bodů za 5 výher, 6 remíz a 3 prohry, skóre: 27:19 a v tabulce pravdy získala +3.

Tesla se již počtvrté na podzim představí na Letním stadiónu, kde z dosavadních tří zápasů získala sedm bodů. Bodovat pochopitelně bude chtít i tentokrát, ale nutno poznamenat, že Ovčáry budou asi nejtěžším soupeřem. V kádru mají několik hráčů se zkušenostmi z ligových soutěží (brankář R. Straka, záložníci Kreuz a Maršner i útočník Hyka). Trenérem je exligový fotbalista Hradce Králové, Liberce, Teplic, Bohemians a dalších týmů – Pavel Janeček. Domácí lodivod Martin Svědík, který je rovněž bývalým ligovým fotbalistou Baníku Ostrava, Lázní Bohdaneč a reprezentační jedenadvacítky, k tomuto zápasu sděluje: “Soupeř je velice kvalitní a spolu s Hlavicí patří k největším favoritům na postup. Oproti loňské sezoně prakticky nezměnil kádr, který hrál v minulé sezoně ve třetí lize a úspěšně. Až po sezoně si vyměnil soutěž s Letohradem. V našem celku je otazník nad startem Hlavy, kterého trápí tříslo. Zřejmě tedy dojde k drobným změnám, ale to nic nemění na tom, že se s podzimní částí soutěže, chceme rozloučit kvalitním výkonem a bodovým ziskem.“
FC Hradec Králové B (5. místo, 22 bodů) – SK Holice (13. místo, 14 bodů). Neděle 10.15 hodin. Trenér Stanislav Šedivka bude na devadesát procent postrádat Nováka, který je v Holicích na hostování z Varnsdorfu: „Hradecká rezerva druholigového týmu je v tomto duelu favoritem, bude hodně záležet na tom, zda bude posílena. Pokud zopakuje výkon proti Čelákovicím, mohli bychom mít naději na úspěšný výsledek. Rozhodně se nesmíme soupeře bát, aktivní hrou musíme čelit jeho přednostem. Bod z Hradce by byl zlatý,“ uvedl Šedivka.