Vyhrocené derby. Přelouč si prohodila pořadatelství s Libišany, ale prý na „domácí" vyrukovala jako by hrála před svými fanoušky. Hostující trenér však zmiňuje boxerskou vložku ze strany souepře. Nakonec bral tři body nováček. O tom se jen mohlo zdát Holicím. Favorit dvakrát vedl nad Poličkou o dvě branky, jenže černoši v týmu protivníka měli den. Oslabené Moravany vzdorovaly Třemošnici a nebyly daleko od bodového zisku.

LIBIŠANY – PŘELOUČ 2:0
Josef Kaufman st., trenér Libišan: „Soupeř přijel až nějak přemotivovaný. Od úvodních minut dohrával souboje, které nemusel. Jestli se nás snažil rozkopat? Každopádně i v našem kádru se najdou raubíři. Chvíli jsme si nechali hru Přelouče líbit, ale pak to bouchlo a už to jelo. Na konci první půlhodiny rozhodčí poslal do sprch na každé straně jednoho hráče a emoce se zklidnily. My jsme měli na hřišti více prostoru, čehož jsme také hned využili. Po hezké akci Slezáka otevřel skóre Kaufman. Ve druhém poločase jsme hráli zkušeně. Trpělivě jsme čekali na šance, které přicházely. Jednu z nich jsme proměnili a z deseti přeloučských vlků se stalo deset beránků…"
Václav Sůra, trenér Přelouče: „Na výborně připraveném trávníku nabídlo derby vše, co asi má. My můžeme litovat obrovské šance, kdy jsme ještě za bezbrankového stavu upalovali sami dva na Šimona. Jenže ten si s tím bravurně poradil. Ve 33. minutě došlo k incidentu, který nebyl potrestán. Brož v nepřerušené hře udeřil pěstí našeho Ulrycha. Ten sice dohrál, ale místo na rozlučku jel do nemocnice. Naopak nesmyslně byli vyloučení domácí Machala a náš Klouda, kteří s tím neměli nic společného. Místo abychom měli přesilovku, hrálo se ve stejném počtu. A zkušený Kaufman nám dal do šatny gól. Po přestávce jsem do hráčů meldoval, ať se soustředí jen na hru a ne na Brože. Nadechovali jsme se k vyrovnání, ovšem Hanáček ani Pokorný neuspěli. A tak po našem rohu, následoval brejk a druhá branka v naší síti. Pak už se jen dohrávalo. Chválím hráče, že se nesnížili k oplácení."

HOLICE – POLIČKA 4:5
Tomáš Chlumecký, trenér Holic: „Utkání jsme absolutně nezvládli. Dvakrát jsme vedli o dvě branky a ale během několika minut jsme náskok trestuhodně promrhali. No a ještě jsme dokázali utkání prohrát!"

TŘEMOŠNICE – MORAVANY 1:0
Miroslav Kaluža, trenér Moravan: „V neúplné sestavě jsme si při troše štěstí mohli odvézt alespoň bod. Domácí tým nás potrestal po zbytečné chybě obrany a do konce poločasu byl více na balónu. Po změně stran jsme zlepšili pohyb a dokonce jsme si vytvořili dvě vyloženě šance, ale ty brankou neskončila. Děkuji za výpomoc hráčům z našeho rezervního týmu a zbytku týmu za snahu zápas zkorigovat. Bohužel o výsledku opět, jako tomu je celý podzim rozhodla individuální chyba v zadní řadě."