Valy Živanice 1:2

Jiří Ptáček, trenér Valů:„V utkání jsme vsadili na bojovnější typy hráčů, proto také zůstali na lavičce Pleskot s Kláskem. Můžeme jen litovat, že jsme se ve vedení neudrželi déle. Po vyrovnání soupeře jsme si nepohlídali centr a šli jsme do minusu. Příslibem pro další kola je to, že jsme v poslední půlhodině přehrávali Živanice důrazem i kombinací. Bohužel bez gólového efektu. Pořád nám chybí Michal Bažant. Hrát takhle celé jaro, tak máme daleko více bodů."

Petr Rejman, trenér Živanic:„Od začátku se hrálo podle našich not. Domácí se zakopali na vlastní půlce a do šancí nás nepouštěli. Po dvaceti minutách se ale dostali před naší bránu a Budínského paráda skončila v růžku Hlouše. Náš tlak sílil a za chvíli srovnal nádhernou střelou do šibenice Ferčák. Náš tlak sílil a druhý gól přidal hlavou Pecivál. Druhá půle byla vyrovnanější. Domácí se snažili o vyrovnání a více otevřeli zadní vrátka. Žádnou šanci jsme však nevyužili a závěr jsme si pohlídali. Získali jsme sedmou výhru v řadě. Chválím celý mančaft, vyzdvihl bych výkony Ferčáka, Malého a především Kačírka."

Pardubice C Morašice 6:0

František Kovárník, trenér Pardubic C:„První poločas byl z naší strany velmi dobrý, dařila se nám kombinační hra a finální fáze, což přineslo hned šest branek. Musím pochválit všechny hráče. Druhá půle však již byla úplně o něčem jiném a neměla s fotbalem moc společného. Uchýlili jsme se k chodícímu tempu, zbytečně kazili jednoduché věci. Několik šancí, které jsme si vypracovali, jsme naší lehkomyslností neproměnili. Mrzí nás nezaviněná zranění Brauna a Dvořáka, kteří skončili na vyšetření v nemocnici."

St. Hradiště Chrudim C 3:2

Jaroslav Mudroch, trenér Hradiště:„Musím pochválit kapitána Hýska, který odehrál partii na místě stopera, což je absurdní. Pro zápas byl tento post klíčovou záležitostí. Druhý stoper Roubal byl ve vzduchu a v šestnátce nepřekonatelný a navíc skóroval. Co více si přát…"

Březová n. S. Srch 1:4

Rostislav Němeček, trenér Srchu:„Zápas jsme zvládli velmi dobře. Po celých devadesát minut, jsme byli lepším mužstvem. No a když ke konci prvního poločasu dostal hráče soupeř červenou kartu, už nebylo co řešit."

Moravany Letohrad B 5:1

Milan Bakeš, trenér Moravan:„Konečné skóre však neodpovídá předvedené hře obou mužstev. Letohradští mladíci doplněni dvěma zkušenými hráči předvedli u nás kvalitní výkon. V útočné fázi byli pro naši branku velmi nebezpeční, což byl důsledek našich nepřesností v přechodové fázi. Navíc naše defenzíva po čas celého utkání tentokrát nefungovala tak jak by jsme si přestavovali a vybrala si několik hluchých míst. Spokojeni můžeme být naopak se střeleckou produktivitou týmu. Potěšující je,že se brankově dokáží prosazovat všichni hráči týmu a tíha neleží na jednom či dvou hráčích."

Dolní Újezd Přelouč 1:1

Václav Slavík, trenér Přelouče:„Za ztrátu bodů si můžeme sami. Bohužel jsme neproměnili i ty nejvyloženější šance. Za to nás soupeř ve druhé půli potrestal. A můžeme být rádi, že v závěru nepřidal druhý gól. Jsem zklamaný z výkonu naší útočné dvojice, naopak pochvala pro Konvalinu, Pištoru a Novotného. Dále utkání nemohu hodnotit, protože by mě to stálo zase nějaké peníze."

(zz, ašo)