Třetí lednový víkend bude ve znamení fotbalových příprav.

AFK Chrudim – SK Holice (so 14). Podle sondy v holickém oddílu zatím žádné nové příchody se zatím neuskutečnily, ale do Chrudimi by měl holický dres obléknout Nesvačil ze Dvora Králové, o dalších příchodech by mělo být jasněji zhruba za týden. „Tato zápasová příprava je tak trochu předčasná, mužstvo opouští Vlastimil Englich, který odchází za prací do Německa, máme i nějakou marodku, kádr musíme posílit o hráče holického B týmu.

FK Trutnov – Sokol Živanice (ne 14). Druhý zápasový test divizního nováčka ze Živanic.
FK AS Pardubice – SK Týniště nad Orlicí (so 18, hř. Ohrazenice). Domácí hostí divizní celek, který vede pardubický trenér Milan Ujec.  Náchod/Deštné – Tesla Pardubice (so 11, Běloves).
Turnaj dorostu: Fotbal Pardubice – Sigma Olomouc (so 10.15, hř. Ohrazenice).
Turnaj Energie AG Bohemia Cup 2009 má následující program: Dnes nejprve v 16 hodin nastoupí divizní AFK Chrudim proti účastníkovi krajského přeboru SK Stolany. Od 18 hodin se utkají SK Chrudim s Holcimem Prachovice. V neděli 18. ledna od 10 hodin nastoupí ŽSK Třemošnice proti Spartaku Slatiňany a Prosetín a FK Kameničky (12).

Novými trenéry účastníka I.A třídy TJ Valy jsou Ladislav Vašíček a Luboš Skalický. A tým trénuje v úterý a v pátek, sobota je vyhrazena herní stránce. Přípravu na jarní sezonu již zahájila Tesla Pardubice B pod vedením trenéra Rostislava Němečka.

Výsledky a fakta ze zápasů na 724 792 227 nebo e–mail: jaroslav.mach@denik.cz