I. A třída

St. Hradiště – Vys. Mýto 2:0
Jaroslav Mudroch, trenér Hradiště: „Ve vyrovnaném prvním poločase dominovaly na obou stranách obrany. Po přestávce vedla naše zvýšená aktivní hra ke dvěma brankám. První utkání za Staré Hradiště i s bonusem vstřeleného gólu navíc si připsal mladý Šlégr."

Svitavy B – Přelouč 2:1
Václav Slavík, trenér Přelouče: „S výsledkem jsem velmi nespokojen, protože přesně takovými výkony jsme si v loňské sezoně zadělali na problémy. Při vší úctě k soupeři jsme neměli prohrát. Jenže my jsme první poločas promrhali a ve druhém, kdy se hrálo jenom na jednu bránu, jsme neproměnili loženky. Naše koncovka je žalostná a to podtrhuje i fakt, že naším nejlepším střelcem zůstává nadále stoper. Určitě z tohoto výkonu vyvodím důsledky."

Načešice – Srch 0:0, pen. 4:3
Rostislav Němeček, trenér Srchu: „V Načešicích jsme odehráli slušné utkání. Hrálo se na podmáčeném hřišti, kde nešlo moc kombinovat. Podle mého názoru je remíza zasloužená. I když soupeř byl opět šťastnější při provádění pokutových kopů."

I. B třída

Sezemičtí vyklidili Chroustovicím pole. Ty je schroustaly

Libišany – Proseč 2:1
Richard Polák, trenér Libišan: „Podruhé v řadě jsme vydřeli vítězství. Do utkání jsme vstoupili báječně. Dali jsme rychlý gól a poté přidali další. Prvních dvacet minut jsme hráli velmi dobře. Proseč byla zpočátku zakřiknutá, ovšem pak se osmělila a hra se vyrovnala. Situaci jsme si zkomplikovali v závěru prvního poločasu, když jsme po zbytečné chybě inkasovali. Rovněž po změně stran jsme si vytvořili více ložených šancí, ovšem trestuhodně jsme je zahazovali. Nevyužili jsme samostatné nájezdy ani příležitosti z malého vápna. A tak jsme se místo uklidnění, klepali až do konce. V samotném závěru dokonce náš hráč vykopával po standardce soupeře míč z brankové čáry. Chválím nového stopera Vokáčka, který se musel z hrotu přesunout dozadu a zaskočit za kolegu, který je na dovolené. "

Nasavrky – Rosice n. L. 2:1
Petr Čihák, trenér Rosic: „Minimálně bod jsme v Nasavrkách ztratili. Po trefě Marka Bartoše jsme vedli, ale další šance neproměnili. To se neustále v zápasech opakuje. Po našich školáckých chybách jsme potom dostali góly. Nejprve z penalty po zbytečné ruce. Při tom druhém jsme po naší standardce nepokryli odražený míč a dostali jsme branku na 1:2. V prvním poločase jsme byli lepší, po změně stran se to vyrovnalo. Po druhém gólu se pak Nasavrky dostávaly víc do naší otevřené obrany a vytvořily si ještě šance."

Mnětice – St. Mateřov 2:0
Martin Tláskal, hráč Mnětic: „Konečně jsme do dvacáté minuty udrželi čisté konto. Ba co více, tentokráte jsme skórovali my. A hned dvakrát. Naši převahu v první půli jsme tak vyjádřili gólově a hlavně jsme se vyvarovali chyb vzadu. Ukázalo se jak tým zesílí na kvalitě, když se do něj vrátí absentující hráči. Zatím dva. Navíc jsme změnili rozestavení. Po přestávce jsme hru kontrolovali, aniž bychom se někam bezhlavě řítili do útočení. Ze strany soupeře to bylo hodně nepřesné, v čemž jsme se mu přizpůsobili. Nejdůležitější ale jsou naše první tři body v této sezoně."
Jiří Hruška, trenér Starého Mateřova: „Od začátku utkání byli domácí aktivnější a přehrávali nás. Problémy nám dělal zejména kapitán Tláskal, který nejprve připravil gól pro Doležala a následně sám přidal druhou branku. Zbytek první půle už jsme dohrávali v křeči. Do druhého poločasu jsme proházeli sestavu a pokusili se s výsledkem ještě něco udělat. Hra už byla lepší, ale šance, které jsme si vypracovali, jsme nevyužili. Mněticím jsme tak umožnili slavit první výhru v sezoně."

Řečany n. L. – Sruby 1:3
Vít Štěpánek, vedoucí mužstva Řečan: „Po celé utkání jsme byli mírně lepší, jenže na to se nehraje. Vždyť kromě snižujícího gólu na 1:2 jsme se prakticky na nic nezmohli. Šance jsme si sice vypracovali, ale v zakončení jsme si počínali hodně nepřesně. Soupeři stačilo vytěžit z minima maximum, když se zaměřil na brejky. Musím přiznat, že přechod ze zálohy do útoku měl velice rychlý a hlavně nebezpečný. Dva bleskové protiútoky také zakončil gólem. I když při tom druhém už jsme hráli vabank."

Zámrsk – Rohovl. Bělá 1:0

Jaroslav Novák, trenér Rohovládovy Bělé: „Druhý zápas po sobě venku a druhá prohra. Jen s tím rozdílem, že oproti zápasu v Sezemicích jsme v Zámrsku nechali srdíčko a předváděli naši hru. Bohužel jsme ve 42. minutě neuhlídali domácí při zahrávání rohového kopu a do šatny jsme inkasovali. Přitom jsme byli paradoxně v první půli lepší. Ve druhé půli se hra vyrovnala, skóre k naší lítosti už ne."

Chroustovice – Sezemice 3:2
Ondřej Kumpan, trenér Sezemic: „Zápas dvou rozdílných poločasů. Do prvního jsme sice špatně vstoupili, brzy jsme inkasovali, ale to nás nakoplo a předváděli jsme pak solidní fotbal. Kluci se nebáli hrát, snažili se o kombinaci po zemi, často stříleli a podařilo se nám nepříznivý stav otočit. Ve druhé půli jsme ale nepochopitelně vyklidili pole. Nechali jsme hrát domácí, nepodrželi jsme balon, jen jsme nakopávali a nebyli nebezpeční. Za pasivitu jsme byli potrestáni a zbytečně jsme ztratili dobře rozehraný zápas, což hodně mrzí."