SEZEMICE – DOBŘÍKOV 4:1
Ondřej Kumpan, trenér Sezemic: „Výhry nad suverénem soutěže si hodně ceníme. Po výbuchu v Ředicích jsme ukázali naší lepší tvář. Kluci odehráli zápas s příkladným nasazením a bojovností. A zaslouženě jsme zvítězili. Chválíme celý kolektiv nejen za výhru ale i předvedený výkon."

CHOLTICE – CHROUSTOVICE 4:1
Luboš Vorlíček, trenér Choltic: „Hodně nám pomohl vstup do utkání, protože na soupeři bylo vidět, že chce zalézt. V první půli zahušťoval vápno a my se snažili hrát po stranách. Naštěstí jsme do poločasu zvýšili a zkraje druhého přidali třetí gól. Pak jsme se ale přizpůsobovali soupeři a naše hra se zhoršila. Probudila nás branka v naší síti a poté jsme až do konce do Chroustovic šlapali."

R. BĚLÁ – ST. MATEŘOV 2:2 penalty 4:2
Jaroslav Novák, trenér Rohovládovy Bělé: „Derby jsme neodehráli špatně. Měli jsme celý zápas optickou převahu, byli častěji na míči, ale mnoho vyložených šancí jsme si nevytvořili. Hosté pouze praktikovali rychlé založení protiútoků formou jednoduchých okamžitých odkopů, bez jakékoliv mezihry. Obě branky jsme si dali prakticky sami. Při první náš stoper překvapil brankaře Zavřela a uklidil balon hlavou do sítě. Zápas jsme otočili, ale vzápětí jsme nechali zbytečně hosty srovnat. V rozstřelu jsme byli šťastnější."
Jiří Hruška, trenér Starého Mateřova: „Ekonomická projížďka se povedla. Ušetřili jsme pohonné hmoty a udělali něco pro zdraví. Na kole dorazil i náš starosta. Zápas příliš vzruchu nenabídl. Čekali jsme na brejky, nikam se nehnali, celý zápas poctivě dozadu a výsledek se dostavil. Nebýt penalty nepenalty, z pěti kamer ze třech nebyla, mohli jsme odjíždět i zvesela. Remíza je spravedlivá."

ŘEČANY – H. ŘEDICE 2:2 penalty 5:4
Ladislav Chára, hrající asistent Řečan nad Labem: „Kdo neviděl, neuvěří. Zápas jsme měli celých pětaosmdesát minut pod kontrolou. Hosté ohrozili Moravce jen jednou v prvním poločase. Zato Bank a jiní měli šancí tři pr… rozhodnout. Jenže během pěti závěrečných minut jsme vytvořili tolik chyb, že to snad není ani možné. Ředice stačily srovnat stav, a zápas šel do rozstřelu. Tohle se vydýchává hodně těžce."
Ondřej Šedivka, hrající asistent Horních Ředic: „S bodíkem jsme spokojeni. Za prvé že jsme si ho určitě zasloužili a za druhé jak se pro nás zápas vyvíjel. Hned od začátku jsme dobře kombinovali a domácím, kteří měli v sestavě spoustu žižkovských věží, to dělalo problémy. Řečany spoléhaly hlavně na standardky a naše chyby. Z toho také daly obě branky. Překvapivé pro mě bylo, když od sedmdesáté minuty odpadávaly fyzicky. Je vidět že naše mladé mužstvo (směje se), je dobře trénované. Pochvala pro všechny, že jsme hráli až do konce a také Pařízkovi, který nás nenechal ve štychu. Podal dobrý výkon a ukázal, že na tuhle soutěž stačí."