Sobota 17.00: Sokol Rosice nad Labem (12., 10 b., 18:42) – Luže (8., 20 b., 22:29). Na podzim: 2:4.
Luboš Pilař, trenér Rosic: „Po posledním utkání počítáme další ztráty v podobě zraněných hráčů, kteří v týdnu nemohli trénovat. Sám jsem v očekávání, v jakém složení budeme moci nastoupit. Po dvou prohrách jsme v psychické nevýhodě, ale můžeme se jen zlepšovat. Vzájemný podzimní zápas, který jsme prohráli, rozhodl jediný hráč Luže Kopecký. Nyní je cíl jasný: vyhrát nad Luží a zvednout si sebevědomí. Kádr sice nemáme špatný, ale psychika je v současné době na bodu mrazu."                          
Tip Deníku: 0

Neděle 17.00: SK Holice B (3., 28 b., 45:29) – SK Řečany nad Labem (4., 28 b., 24:14). Na podzim:  1:0.
Jiří Matlas, trenér Holic B: „Chceme si napravit pověst z nevydařeného utkání s Kameničkami. Nečeká nás však lehký soupeř. Řečany mají výborně propracované brejky. Nesmíme se přizpůsobit jejich hře. Tento zápas odstartuje náročný program kvůli odloženým utkáním. Potřebovali bychom nějaké body nahrát pro případ, že v týdnu budou někteří hráči v zaměstnání a nebude se nám dařit. "
Jaroslav Křivka, trenér Řečan: „Čeká nás další rezerva. Uvidíme, v jak silném složení domácí Holice nastoupí. Budeme se muset obejít bez vyloučeného Novotného a brankaře Kaňuky, který bude pracovně zaneprázdněn. Trochu mě straší poslední výprask, který jsme v Holicích schytali. Budeme muset na hřišti makat naplno a hrábnout si na dno všech svých sil, abychom zase neodjížděli jako spráskaní psi."         Tip Deníku: 1

Neděle 17.00: AFK Horní Jelení (2., 31 b., 30:22) – SK Sokol Prosetín (5., 28 b., 27:23). Na podzim: 1:2.
Roman Hendrych, hrající trenér Jelení: „Hrajeme doma a před tak fantastickým publikem se zkrátka musí předvádět pohledný fotbal (úsměv). Proti Sezemicím. jsme to mohli za stavu 1:0 zavřít, ale my jsme chtěli hrát dál, pro oko diváka. Pokusíme se využít tápání Prosetína a vyhrát. Tím, že jaro zahájilo prakticky o měsíc déle, všechna příprava vyšla vniveč. Muselo se znovu najíždět a v této soutěži je to znát."
Tip Deníku: 1

Neděle 17.00: Sokol Krouna (13., 9., 24:38) – Spartak Sezemice (14., 9 b., 16:32). Na podzim: 1:1.
Petr Málek, vedoucí mužstva Sezemic: „Dá se říci, že nás čeká zápas roku. Hrajeme s nejbližším sousedem v tabulce, takže v sázce je šest pomyslných bodů. Kluci si uvědomují důležitost situace a na oba tréninky v tomto týdnu vždy dorazili ve více než dostatečném počtu. Pokud k utkání přistoupíme jako k těm předchozím, můžeme uspět. Do Krouny ale jedeme s respektem. Soupeř totiž boduje vesměs doma. Musíme se mu vyrovnat v bojovnosti. Bereme i bod."
Tip Deníku: 1