I. A třída

Pardubičky – Valy 1:0
Kamil Řezníček, trenér Pardubiček: „Sehráli jsme velice náročné utkání, neboť Valy se u nás představily jako hodně kvalitní, bojovný a fotbalový protivník. Opět se ukázal rozdíl mezi přípravnými a mistrovskými zápasy a přechodem z umělé trávy na přírodní trávník. Před zápasem jsme si stanovili, jakým způsobem se chceme na hřišti prezentovat, ale vzhledem ke kvalitám protivníka a těžkému terénu jsme se celé utkání spíše trápili. Našemu mužstvu nelze upřít snahu o kombinační herní projev, ale kazili jsme strašně moc přihrávek. A tím jsme dávali soupeři možnosti k podnikání nebezpečných protiútoků. Musím však kluky pochválit za bojovnost a za to, že jsme tři body vydřeli."
Jiří Ptáček, trenér Valů: „Za to, že jsme si neodvezli alespoň bod, může gólman Vlček. Byl jednoznačně nejlepším mužem na place a svůj tým výrazně podržel. Poprvé, někdy ve dvacáté minutě,  při naší vyložené šanci po které soupeř podnikl protiútok a  jejich hráč perfektně trefil halfvolejem balon a dal nám gól. Od té doby jsme až do konce zápasu marně dobývali domácí svatyni. Především po změně stran byl náš tlak místy až drtivý. Chválím svůj mančaft za bojovnost a nasazení, se kterými jsem se ještě ve Valech nesetkal. Nikdo ostatní kluky nepřevýšil. Můžete prohrát 1:0 nebo 5:0, furt je to prohra…"

Srch – Heřm. Městec 1:2
Rostislav Němeček, trenér Srchu: „Jednalo se o zápas dvou rozdílných poločasů. V tom prvním jsme byli lepší a zaslouženě jsme vedli.  Škoda jen, že jsme neproměnili ještě nějakou šanci. Po přestávce nás soupeř jasně přehrál. Kluci si mysleli, že už to nějak dohrají. Přestali předvádět svojí hru, navíc jim také docházely síly. Vždyť někteří hráči zimní přípravu takřka neabsolvovali. Poté, co Heřmaňák vyrovnal, bylo jen otázkou času, kdy přidá druhý gól. Stalo se tak za dvě minuty…"

St. Hradiště – Dol. Újezd 1:0
Jaroslav Mudroch, trenér Hradiště: „Sice jsme zvítězili, ale na body jsme se až příliš nadřeli. Soupeř byl dobře fyzicky připravený.  Některým našim hráčům docházely v závěru utkání síly. Že by dopolední malá kopaná? Naštěstí jsme měli silnou lavičku, takže náhrada po vystřídání byla adekvátní. Věděli jsme, že soupeř bude mít značnou výškovou převahu, a že souboje po dlouhých nákopech budou zadáci vyhrávat. Měli jsme se soustředit na odražené míče, ale k těm jsme se dostávali pozdě. Ve druhé půli jsme se snažili hru tlačit na zem, rozehrávat standardky spíše po zemi, dojít si pro faul. Nakonec se nám podařilo vyprodukovat pokutový kop. Jenomže ten jsme neproměnili. Naštěstí se pak prosadil nadvakrát Vykoukal. V závěru zápasu jsme se zatáhli a soustředili se na defenzivu. Naše brejkové situace k pojištění výsledku nevedly. Výborně zachytal Hlavatý, který kromě toho, že se stal vládcem vzdušného prostoru, zneškodnil i několik nebezpečných střel."

I. B třída

Luže – Holice B 3:4
Jiří Matlas, trenér Holic B: „Náš první jarní zápas se nezaujatým divákům musel líbit. Ovšem pro nás trenéry už tak častá změna stavu tak příjemná není. Nicméně jsme vyhráli, tudíž jsme nakonec spokojeni. Hodnocení bych rozdělil na dvě poloviny. V útočné hře se nám dařilo. Pochvalu zaslouží nejen Derka, který se ukazuje jako příslib do budoucna, ale všichni útoční hráči, včetně střídajících. V obranné fázi se nám vedlo o poznání hůře. Nedokázali jsme pokrýt dlouhé nákopy domácích a z toho pramenily poměrně zbytečné góly."