Dost bylo slov. Tímto heslem se momentálně řídí v Moravanech. Předposlední celek tabulky potřebuje pro klidnější zimu vyhrát. A jelikož venku je zatím nulový, musí spoléhat na domácí prostředí. Moravská Třebová je však v letošní sezoně velmi silná. Hitem kola je derby v Libišanech. Oba týmy mají co napravovat.

Sobota 14.30: FC Libišany (9., 17 b., 17:18) – SK Holice (2., 25 b., 32:86).
Josef Kaufman st., trenér Libišan: „Holice jsou favoritem utkání a my budeme dělat všechno proto, abychom jim život u nás co nejvíce znepříjemnili. Rádi bychom nějaký bod udělali. Už jen kvůli našim divákům, které jsme třikrát v řadě asi pěkně naštvali. Přitom to byly z naší strany herně kvalitní zápasy. Bohužel se špatným výsledkem."
Tomáš Chlumecký, trenér Holic: „Na utkání se připravujeme svědomitě. Víme že nás v Libišanech nečeká nic lehkého. Uvidíme jak k zápasu přistoupí naší hráči."
Tip Deníku: 2

Neděle 14.30: TJ Sokol Moravany (15., 8 b. 21:31) – SKP Slovan Moravská Třebová (6., 21 b., 25:14).
Miroslav Kaluža, trenér Moravan: „Musíme bodovat. Snad si to všichni uvědomí. Co více psát…"
Tip Deníku: 0

Neděle 14.30: FC Hlinsko (8., 18 b., 17:15) – FK Přelouč (12., 12 b., 21:30).
Václav Sůra, trenér Přelouče: „Hlinsko má dobrý manšaft. Takový koktejl zkušených borců a mladíků. Osobně jsme očekával, že budou hrát o postup. V poslední době nemají přesvědčivé výsledky, ale nutno podotknout, že hráli se silnými celky. My se musíme vypořádat s absencemi dvou klíčových hráčů. To nemění nic na tom, že si tam jedeme alespoň pro bod. Doufám, že kluci přistoupí k zápasu zodpovědně. A pokud nebudeme inkasovat nějakou zbytečnou branku, mohlo by to vést k úspěchu. Směrem dopředu totiž určitě soupeře pozlobíme."
Tip Deníku: 1