Živanickou kabinu v tu nejméně vhodnou dobu navštívila střevní bakterie. Před důležitým zápasem ve Svitavách nováčka oslabila. Pardubické béčko má úlohu snazší, když hostí nulového „Krakonoše".

Sobota 10.15: FK Pardubice B (9., 3 b., 1:2) – MFK Trutnov (16., 0 b., 2:7).
Jaroslav Míchal, trenér Pardubic B: „ S divizním novicem bychom si měli poradit a potvrdit tři body z Vysokého Mýta. Z posledního zápasu si ale musíme vzít ponaučení.  Poznali jsme totiž, že i nováčci mohou být velmi nepříjemní. Předpokládám vyrovnané utkání, ve kterém rozhodne momentální forma a kdo se líp vyrovná s dopoledním začátkem. Do sestavy tentokrát zařadíme více mladých hráčů, neboť juniorka má toto pondělí volný los."         
Tip Deníku: 1

Neděle 17.00: TJ Svitavy (12., 1 b., 2:4) – Sokol Živanice (15., 0 b., 0:3).
Jaroslav Kratochvíl, trenér Živanic: „Před utkáním týmů, které ještě nevyhrály, jsme se dostaly do složité situace. Minimálně šest hráčů mělo střevní problémy, z toho jeden skončil v nemocnici. Tyto potíže se na nich projevovaly už v závěru utkání s Letohradem, kdy dohrávali v křečích. Z toho vyplývá, že náš tréninkový program byl velmi narušen. V tuto chvíli nevím, kdo bude způsobilý naskočit do hry. Přes všechny peripetie našeho mužstva očekávám urputný souboj, kdy oba soupeři budou chtít vyhrát. Věřím, že nás problémy semknou a podáme kolektivní výkon. Ten by mohl pozastavit úbytek sil u některých jednotlivců. Pokud se to všechno stihne, představíme jednu  novou posilu pro naše mužstvo."  
Tip Deníku: 1