Takové představení se odehrálo v prvním kole Poháru České pošty. Po nevšedním penaltovém dramatu smutnili živaničtí hráči. V přípravě na novou sezonu směle pokračují mladíci FK Pardubice a rozjeli ji také fotbalisté Rosic.

TJ Dvůr Králové nad Labem – Sokol Živanice 1:1 (0:1) p.k. 13:12. Branky: 64. Kruliš –  45. Kabeláč.
Dramatické a kvalitní utkání v bouřlivé atmosféře, jehož konečné rozuzlení nepotěšilo  fotbalovější Živanice, ale agresivnější tým domácích.
„V první půli jsme se ujali vedení, ale už před tím jsme se zlobili na rozhodčího, který domácím odpustil penaltu po faulu na Klátila. Navíc, když už jsme u arbitrů, nemohu si odpustit poznámku na neustále zvednutý praporek při našich útocích. Vůbec jsme se nemohli dostat dopředu. Ale nezvládli jsme si to sami. Měli jsme totiž vyhrát v základní hrací době. Bohužel jsme v závěru neproměnili dvě stoprocentní šance. A obě měl na svědomí Hofman. Poprvé  po kličce gólmanovi netrefil prázdnou bránu a poté přestřelil," hodnotil devadesát minut hry živanický trenér Jaroslav Kratochvíl," který byl na lavičce svědkem infarktového penaltového rozstřelu.
„Z první pětice neproměnil na každé straně jeden hráč.  Od stavu 4:4 se však žádný hráč nemýlil. Dokonce už se museli aktéři opakovat. Bohužel tu poslední jsme nedali my."

FK Pardubice B/U21 – FC Slovan Liberec U21 1:3 (0:3). Branky: 89. Strouhal – 35. a 39. Douglas, 4. Beníšek. Sestava –  1. poločas: Ptáček – Jiří Růžička, Pešek, Čáp, Konvalina – Polák, Sůra, Prokopec, Vanžura – Janecký, Pleskot, 2. poločas: Ptáček – Fidler, Kopřiva, Knotek, Strouhal – Portyš, Prokopec (60. Hron), Jan Růžička, Janecký – T. Jelínek, D. Jelínek.

FK Mladá Boleslav U21 – FK Pardubice B/U21 0:0. Sestava: Čihař – Fidler (46. Jiří Růžička), Pešek (59. Čáp), Němeček, Knotek (46. Kopřiva) – Polák, Řezníček, Sůra, Portyš (46. Vanžura) – Janecký, T. Jelínek (46. D. Jelínek).

Rosice nad Labem – Staré Hradiště 2:0 (1:0). Branky: 39. Kovář, 85. Koukal. 

(zz, ašo, tra)