Zdroj: DENÍK/Jiří Sejkora
Zdroj: DENÍK/Jiří Sejkora
Ivana Víznerová, Pardubice, v domácnosti / Nevím, ale asi by mi to vadilo, i když by třeba hygienici tvrdili, že žádné riziko nehrozí.
Zdroj: DENÍK/Jiří Sejkora
Petr Bílek, Pardubice, v důchodu / Myslím, že taková nemoc pro práci v kuchyni vadí, i když hygienici říkají něco jiného.
Zdroj: DENÍK/Jiří Sejkora
Miroslav Gajdošík, Zlín, soukromník / Nejspíš bych do restaurace, kde pracuje člověk se žloutenkou typu C, nešel.
Zdroj: DENÍK/Jiří Sejkora
Petra Nermuťová, Pardubice, mat. dovol. / Já příliš často v restauracích nejím, ale do takové restaurace bych určitě nešla.
Zdroj: DENÍK/Jiří Sejkora