Zápas 35. kola Tipsport extraligy ovšem v pondělí dostal další náboj. Středočeský klub totiž oznámil příchod brankáře Brandona Maxwella, který v Dynamu strávil minulou sezonu a začal i tu letošní. Na konci listopadu byl vyřazen z kádru za porušení interních klubových pravidel, po necelém měsíci se klub s brankářem dohodl na ukončení smlouvy.

Nyní je jasné, že Maxwell v české soutěži zůstává. Bude chytat za Mladou Boleslav. A není pochyb o tom, že pokud někdy nastoupí proti Pardubicím, motivaci rozhodně postrádat nebude.

Hokejisté Dynama se připravují na první zápas v novém roce. Proti Mladé Boleslavi ještě v tomto ročníku nebodovali, když v obou zápasech prohráli o gól. Na Nový rok odpoledne je čekal kondiční trénink a včera již nácvik herních kombinací.

Trenéři Pardubic řeší největší rébus při skládání útočných formací. „Týmu stále chybí Petr Hubáček, který ještě nemůže naskočit do zápasu. Pondělní trénink neabsolvoval Nicholas Johnson, u něj se rozhodneme před utkáním," řekl generální manažer a trenér Pavel Rohlík.

Kvůli trestu ještě musí jeden duel vynechat Matěj Beran, naopak již bude moci naskočit uzdravený Michal Bárta. A z reprezentačního srazu přicestovali zpět mladíci Filip Zadina s Martinem Kautem.

Utkání Mladá Boleslav – Pardubice začíná dnes v 17 hodin, přímý přenos nabídne ČT Sport.