V úvodním turnaji Euro Hockey Tour 2013 se výběr Aloise Hadamczika kromě zmíněných Finů střetne ještě se Švédskem a Ruskem. Navštívit některé z těchto zápasů zcela zdarma vám nyní nabízí náš Deník! Stačí jediné – správně odpovědět na naši soutěžní otázku a pak jen čekat, zda se na vás při losování usměje štěstí.

Otázky na vás navíc budou na stránkách Pardubického deníku čekat každý den! Ta dnešní zní: „Jak dopadly loňské České hokejové hry? Respektive, na kterém místě se v nich umístil český národní tým?"

Odpovědi posílejte až do dnešní desáté hodiny na e-mailovou adresu martina.vosahlova@denik.cz. K odpovědi připojte vaše jméno a kontakt. Celé to pak označte heslem „Hokej".

V pardubické ČEZ Areně se tento turnaj odehraje od 29. srpna do 1. září. Ve čtvrtek je na programu úvodní duel mezi ČR a Finskem od 17 hodin. Boje pak budou pokračovat v sobotu, kdy proti sobě nastoupí od 13 hodin Češi se Švédy. Odpoledne se od 17 hodin utkají Rusové s Finy.V neděli 1. září je pak na programu severské derby mezi Švédskem a Finskem (ve 14 hodin) a vyvrcholení turnaje přijde v 18 hodin, kdy se střetne česká reprezentace s Rusy.
Pokud od nás výherci získají vstup na sobotu či neděli, jedná se vždy o balíček na oba zápasy v daný den.

Cena balíčku (na oba zápasy) na sobotu či neděli se jinak pohybuje v rozmezí od 180 korun na stání po 450 korun v nejlepší kategorii. Samostatný čtvrteční duel s Finy pak vyjde od 130 do 330 korun. Pro majitele permanentek HC ČSOB Pojišťovna Pardubice je připraveno zlevněné vstupné.
Vylosované výherce našich soutěží však tyto ceny nemusí vůbec zajímat. Od nás dostanou vždy dvě volné vstupenky zdarma!