Před kamerami ČT Sport (18.20) dnes přivítají lídra extraligové tabulky Třinec.
Pět dní uteklo od největšího vítězství Venerovy legie v letošní sezoně. Pardubice v nádherném utkání plném zvratů povalily Litvínov 6:4 a skoncovaly s noční můrou pěti prohraných utkání v řadě.

Přesně tohle Čáslava a spol. potřebovali. Pochutnat si na silném sokovi a obrat ho o body. Je mnohem lepší, když bídné období smažete triumfem nad Litvínovem, než třeba s mizernou Slavií. Ztracené sebevědomí pak letí vzhůru mnohem rychleji. „Tohle jsme přesně potřebovali, je ale otázka, co to s námi udělá dál. Takových utkání potřebujeme víc než jedno. Doufejme, že nás to trochu nakopne," přeje si kanonýr Petr Sýkora. Jestli se tak stalo doopravdy, se ukáže večer proti Ocelářům.

Andělé, čerti a Mikuláš jdou zadarmo

Po čertech dobrý zápas se chystá na dnešní den. Hokejisté Pardubic nastoupí od 18:20 hodin na domácím ledě proti Třinci. A to není vše. Jak jistě každý ví, na dnešní den připadá také velké účtování, na které se děti těší a většina se snad i bojí. Ano, dnes s čerty a andělem chodí také Mikuláš. Kdo na zápas dorazí v kompletním kostýmu zmíněných postav, může si na pokladně vyzvednout vstupenku zdarma. A na děti čeká i nadílka. Tak pojďte do kotle…