Tutovkou je, že dál budou v Pardubicích pokračovat tři hokejoví veteráni 
Petr Čáslava, Tomáš Rolinek a Petr Sýkora, který v průběhu sezony podepsal novou smlouvu. Kolem brankáře Brandona Maxwella během základní části brousila Sparta, ale i on se nakonec upsal Pardubicím. Klub určitě opustí Miroslav Kopřiva a spekuluje se, že vedení chce k Maxwellovi přivést Martina Růžičku z Mladé Boleslavi.

Za Pardubice dál nebude hrát obránce Blaž Gregorc, který by měl být domluvený s Hradcem. Podle zpráv Deníku neměl nabídku na další pokračování v klubu dostat ani Martin Štajnoch, kolem něhož větřili Mountfield a Sparta. Otázkou je, co bude dál s Michalem Šedou, Jaroslavem Moučkou a Danielem Voženílkem, kteří pod Peterem Draisaitlem moc nehráli. Do Třince se vrátí útočník Jakub Orsava, do Ruska Dmitrij Monja.

Vedení údajně příliš nemělo zájem o další angažmá útočníků Tomáše Marcinka a Tylera Redenbacha. Otázkou je, jestli něco nezměnilo play out, kde oba tým táhli.

Příchody? Zpátky z Ameriky by se mohli vrátit mladí obránci Vojtěch Budík 
s Ondřejem Válou. Podle informací Deníku neustal velký zájem o Roberta Kousala a Pardubice zkusí ulovit někoho z mladoboleslavského tria Tomáš Klimenta, Ctirad Ovčačík a Tomáš Bárta.

Vzhledem k početným odchodům by ale příchodů mělo být ještě víc. Oficiální informace klub podá od 1. května, až se otevře přestupové okno.